NYHETER

Leder avtaler og grunndata

Firma:
Berggård Amundsen & Co. AS
Nettside:
Fylke:
Akershus
Sted:
Ski
Varighet:
Fast
Søknadsfrist:
Snarest
Kontakt:
Frode Hepsø Johansson/Visindi
Mobil:
992 21 300
 
Kontakt:
Mai Therese Susegg/Visindi
Mobil:
996 43 095
 

Sentral stilling i et ambisiøst, kundeorientert og verdibasert selskap

 

Berggård Amundsen søker en kommersiell, operativ og kvalitetsbevisst leder for området grunndata og avtaler. En av hovedoppgavene blir å videreutvikle og forvalte selskapets kunde- og leverandøravtaler. Gjennom optimalisering av avtalene skal du bidra til økt lønnsomhet og konkurransekraft i selskapet, samtidig som du bidrar til fornøyde kunder og samarbeidspartnere. Du vil også være sentral i å legge til rette for gode prestasjoner hos produktsjefer og våre avdelingsledere.

Du får ansvaret for to dyktige spesialister, og sammen skal dere sørge for at selskapet er i tet på avtaler og grunndata. Rollen innebærer også utstrakt kontakt med leverandører.

Den rette kandidaten har sannsynligvis høyere utdanning og noen års relevant erfaring fra en større kommersiell virksomhet med komplekse konsepter og varelinjer. Vi tror du kjennetegnes av å være analytisk, nøyaktig og samarbeidsorientert.

Vi tilbyr en spennende og utviklende jobb i et selskap preget av gode verdier, kundefokus og utvikling.

Nysgjerrig? Ta kontakt med Visindi AS ved Frode Hepsø Johansson, tlf. +47 992 21 300, Mai Therese Susegg, tlf. +47 996 43 095. Søknad med CV sendes snarest.

Berggård Amundsen & Co. AS er eneste norskeide, landsdekkende elektrogrossist! Selskapet er i vekst og omsetter for rundt 1.7 MRD NOK, har hovedkontor i Ski og 26 servicesentre i Norge. Berggård Amundsens styrke er lokal forankring og 210 pålitelige, engasjerte og nytenkende medarbeidere. BA-skolen er sentral for å bygge kompetanse hos både medarbeidere og kunder. Slik er Berggård Amundsen en viktig medspiller for kundene som er elektroinstallatører, tavlebyggere, industri-konsern, svakstrømsfirmaer og energiverk. 180 av kundene er medlemmer i selskapets elektriker-kjede Norgeseliten. For mer informasjon se www.baelgros.no.
kampanjeZenit
Partnere
Partnerlogo
Stanse fabrikken
ABB
Partnerlogo
Vanpee Partnere
Partnerlogga
ANNONSE
Energismarte bygg