Ønsker du å skape effekt?

Firma:
JM Hansen AS
Nettside:
Fylke:
Troms og Finnmark
Sted:
Tromsø
Varighet:
Heltid
Søknadsfrist:
31.03.2021
Kontakt:
Per Christian Soelberg
Mobil:
917 54 173
 

JM HANSEN ble etablert i 1925, og er en av de største lokalt eide kompetansebedrifter innen elektroinstallasjon og automasjon i Nord-Norge. JM HANSEN kjennetegnes av smarte løsninger og en kompetent og ambisiøs arbeidsstokk. Vi er sterkest til stede i vår egen region Arktis, men vi har i tillegg spennende prosjekter i andre deler av landet og internasjonalt.

Vi skal inkludere mennesker i fremtidens teknologiske muligheter og søker etter elektrikere, svakstrøm montører og automatikere til oppdrag på service, drift og anlegg. Økende oppdragsmengde innenfor flere segmenter og fag gjør at vi trenger flere kollegaer som kan bidra til å styrke vår satsing og vekst. 

Vi utvikler og leverer grønne og bærekraftige løsninger, som energioptimalisering, elbillading og automasjon, i tillegg til tradisjonelle elektroinstallasjoner. Gjennom å tilby tjenester for optimal drift ved bruk av smart teknologi og dataanalyse tar vi et større ansvar hos våre kunder. En forutsetning for å lykkes er dyktige medarbeidere, fremtidsrettede partnere og solide og effektive digitale plattformer. I tillegg må vi ha fokus på kunden i alt vi gjør. Vi håper du vil være med på denne reisen i et fremtidsrettet firma.

Om deg

Vi ser etter deg som er kundeorientert, yter god service, er pålitelig og har evne til å finne gode løsninger. Det er en fordel med erfaring, men ingen betingelse da det viktigste er at du er positiv og har et ønske om å utvikle deg selv og selskapet. 

Kvalifikasjoner:

  • Relevant fagbrev innenfor elektro, automasjon, svakstrøm eller andre mekaniske/tekniske fag
  • Gjerne med erfaring med PLS og automasjonssystemer
  • Gjerne erfaring fra drift av prosessanlegg eller annen industri
  • Generelt gode dataferdigheter
  • Førerkort klasse B
  • Må beherske norsk muntlig og skriftlig

Vi tilbyr

Konkurransedyktige betingelser og spennende utfordringer og muligheter i en virksomhet fylt med stort engasjement og utviklingsvilje. Vi har et godt og uformelt arbeidsmiljø, med 150 medarbeidere som hver dag bidrar til trivsel og arbeidsglede.

Søknader behandles fortløpende.

 

Downlight
Partnere
Elektro importören
Schneider Partnere
ABB
Partnerlogo
Vanpee Partnere
Partnerlogga
ANNONSE
Namron
ANNONSE
Nelfoskolen webinar