Alle nye produkter

Alt som er publisert på elmagasinet.no er lagret i arkivet. Under nyheter ligger artiklene i kronologisk rekkefølge. Hold deg oppdatert - abonner på vårt nyhetsbrev.

Produktkategori:
ELINSTALLASJON 16 Mar Strømovervåkingsenheten CSU-2 sørger for at Arc Guard-systemet kun løser ut når en lysbue oppstår. Rogowski-spoler skal gi lenger levetid og redusert vedlikeholdsarbeid og effekttap.
Lysbuevakt
ANNET 10 Mar Hultafors Group er på markedet med produkter for bæring av verktøy fra amerikanske CLC.
Verktøybæring
ELINSTALLASJON 4 Mar ABB sine manuelle motorstartere med nødstoppfunksjon har en strømstyrke på inntil 80 A.
Motorstartere med nødstopp
ELINSTALLASJON 2 Mar Acti 9 iC40 er et modulært nettilkoblet system for elektrisk distribusjon i TN-nett, som skal være mer effektivt, sikkert og optimalisert for tavlebygging, installasjon og vedlikehold. Løsningen, som er basert på EcoStruxure IoT-teknologi, omfatter automa...
Eldistribusjon i TN-nett
AUTOMATISERING 19 Feb Schneider Electric utvider den trådløse energimålerserien PowerTag Energy med PowerTag Flex (160 A) (1), PowerTag Rope (200 A, 600 A, 1 000 A og 2 000 A) (2) og PowerTag Display (3) som viser målerverdier i tavlefronten.
Energimålere
ELINSTALLASJON 19 Feb ABB er på markedet med installasjonsmateriell i Impressivo-serien i matt svart (RAL 9005).
Svart installasjonsmateriell
BELYSNING 17 Feb Flindt Plaza er en skulpturell mastetopp utviklet for parker, torg, bysentre og strender. En asymmetrisk utskjæring, som åpner for lyset fungerer som en dimmereflektor som mykner opp lyset og gjør det mer behagelig i mørket, samtidig som lyset blir rettet...
Mastetopp
VARME 16 Feb FLIR TG165-X er et infrarødt termometer med en skjerm på 2,4”.
Infrarødt termometer med IR-bilde
BELYSNING 8 Feb Louis Poulsen utvider den blendfrie og soppformede bordlampen Panthella med modellen Bord 320 i metallisert messing med speilegenskaper
Bordlampe
ELINSTALLASJON 5 Feb Micro Matic er på markedet med installasjonskontaktorer fra Iskra. Produkt­spekteret omfatter 2- og 4-polete kontaktorer med både AC og brumfrie
Installasjons­kontaktorer
Motorstartere med nødstopp

Motorstartere med nødstopp

AUTOMATISERING 2 Feb ABB sine manuelle motorstartere med nødstoppfunksjon har en strømstyrke på inntil 80 A. Leverandøren fremhever at kombinasjonen av en motorstarter, underspenningsutløser og nødstoppknapp skal ivareta sikkerheten på arbeidsplassen.
SIKKERHET OG ALARM 1 Feb Elma Instruments er på markedet med løsninger for termisk overvåking fra Thermal Security-programmet til FLIR.
Termisk overvåking
MATERIELL 6 Jan Brother har utviklet en ny selvlaminerende tape i Pro Tape-serien, som beskytter etiketter og forsegler dem permanent.
Selvlaminerende ­merketape
ELINSTALLASJON 4 Jan Wago er på markedet med en boks for kobling av inntil 60 leder
Koblingsboks
ANNET 30 Des Astro-uret DWA styrer blant annet belysning, ­oppvarming og ventilasjon. Det passer til å programmere driften i henhold til daglige, ukentlige eller årlige tidsplaner i eksempe­lvis indu­strielle applikasjoner.
Astro-ur
BELYSNING 29 Des Fagerhult utvider Sweep & Scoot-serien, som består av ellipsen Scoot og den avskårede kulen Sweep (1), med 1 294?mm lange Scoot lineær (2).
Pendel
BELYSNING 28 Des Det nye autonome lystårnet HiLight H6+ skal tåle både lave og høye temperaturer, korrosjon og ikke sprekke. Brukeren kan selv transportere tårnet ved å feste det til en varebil.
Lystårn
ELINSTALLASJON 23 Des Eaton har utviklet en digital jordfeilautomat type-F. Den passer spesielt til induksjonstopper, varmepumper og husholdningsapparater som kjøkken- og vaskemaskiner.
Digital jordfeil­automat type-F
BELYSNING 18 Des Bevegelsessensoren Cube fra Gira monteres på vegg og i tak. Den leveres i to utgaver, med et deteksjonsområde på 120° eller 240°.
Bevegelsessensor
ELINSTALLASJON 13 Des Schneider Electric utvider den trådløse energimålerserien PowerTag Energy med PowerTag Flex (160 A), PowerTag Rope (200 A, 600 A, 1 000 A og 2 000 A) og PowerTag Display for visning av målerverdier i tavlefronten.
Energimålere
ELINSTALLASJON 10 Des ABB Electrification Norway er på markedet med installasjonsmateriell i Impressivo-serien i matt svart (RAL 9005).
Svart installasjons-materiell
ELINSTALLASJON 2 Des Easy UPS 1 Ph Online er en ny ups-serie, som beskytter kritisk utstyr og tilkoblede belastninger mot uforutsigbare strømforstyrrelser som pigger, overspenninger og strømbrudd.
Ups
BELYSNING 1 Des Nortronic er på markedet med en to meter lang aluminiumsprofil med fester og endelokk. Den passer til LED-striper med en bredde på inntil 13 mm.
Aluminiumsprofil
ELINSTALLASJON 11 Nov Garo utvider komfyrvaktsortimentet sitt med modellen SR5 BT, som også kan styres med app.
Komfyrvakt
ELINSTALLASJON 10 Nov Carlo Gavazzi er på markedet med nye lavtbyggende romkontrollere fra finske Produal for styring av blant annet varme/kjøling, ventilasjon, lys og persienner.
Romkontroller
BELYSNING 9 Nov ABB har utviklet nye KNX LED-universaldimmere med to, fire og seks kanaler, manuell knappbetjening i fronten og funksjoner for test og diagnostikk i I-bus tool.
LED-dimmere
MATERIELL 8 Nov Momentnøkkelseriene 74W og 75 dekker et momentområde på henholdsvis 3-400 Nm og 4-1 500 Nm.
Momentnøkler
MATERIELL 6 Nov Trappestigen Profftrapp 55S er utviklet for arbeid i trapper og steder med ujevne støtteflater.
Trappestige
BELYSNING 5 Nov Downlighten Tigrus monteres rett i isolasjonen.
Downlight
BELYSNING 4 Nov Downlighten Tigrus monteres rett i isolasjonen.
Downlight