Alle nye produkter

Alt som er publisert på elmagasinet.no er lagret i arkivet. Under nyheter ligger artiklene i kronologisk rekkefølge. Hold deg oppdatert - abonner på vårt nyhetsbrev.

Produktkategori:
MATERIELL 6 Jan Brother har utviklet en ny selvlaminerende tape i Pro Tape-serien, som beskytter etiketter og forsegler dem permanent.
Selvlaminerende ­merketape
ELINSTALLASJON 4 Jan Wago er på markedet med en boks for kobling av inntil 60 leder
Koblingsboks
ANNET 30 Des Astro-uret DWA styrer blant annet belysning, ­oppvarming og ventilasjon. Det passer til å programmere driften i henhold til daglige, ukentlige eller årlige tidsplaner i eksempe­lvis indu­strielle applikasjoner.
Astro-ur
BELYSNING 29 Des Fagerhult utvider Sweep & Scoot-serien, som består av ellipsen Scoot og den avskårede kulen Sweep (1), med 1 294?mm lange Scoot lineær (2).
Pendel
BELYSNING 28 Des Det nye autonome lystårnet HiLight H6+ skal tåle både lave og høye temperaturer, korrosjon og ikke sprekke. Brukeren kan selv transportere tårnet ved å feste det til en varebil.
Lystårn
ELINSTALLASJON 23 Des Eaton har utviklet en digital jordfeilautomat type-F. Den passer spesielt til induksjonstopper, varmepumper og husholdningsapparater som kjøkken- og vaskemaskiner.
Digital jordfeil­automat type-F
BELYSNING 18 Des Bevegelsessensoren Cube fra Gira monteres på vegg og i tak. Den leveres i to utgaver, med et deteksjonsområde på 120° eller 240°.
Bevegelsessensor
ELINSTALLASJON 13 Des Schneider Electric utvider den trådløse energimålerserien PowerTag Energy med PowerTag Flex (160 A), PowerTag Rope (200 A, 600 A, 1 000 A og 2 000 A) og PowerTag Display for visning av målerverdier i tavlefronten.
Energimålere
ELINSTALLASJON 10 Des ABB Electrification Norway er på markedet med installasjonsmateriell i Impressivo-serien i matt svart (RAL 9005).
Svart installasjons-materiell
ELINSTALLASJON 2 Des Easy UPS 1 Ph Online er en ny ups-serie, som beskytter kritisk utstyr og tilkoblede belastninger mot uforutsigbare strømforstyrrelser som pigger, overspenninger og strømbrudd.
Ups
BELYSNING 1 Des Nortronic er på markedet med en to meter lang aluminiumsprofil med fester og endelokk. Den passer til LED-striper med en bredde på inntil 13 mm.
Aluminiumsprofil
ELINSTALLASJON 11 Nov Garo utvider komfyrvaktsortimentet sitt med modellen SR5 BT, som også kan styres med app.
Komfyrvakt
ELINSTALLASJON 10 Nov Carlo Gavazzi er på markedet med nye lavtbyggende romkontrollere fra finske Produal for styring av blant annet varme/kjøling, ventilasjon, lys og persienner.
Romkontroller
BELYSNING 9 Nov ABB har utviklet nye KNX LED-universaldimmere med to, fire og seks kanaler, manuell knappbetjening i fronten og funksjoner for test og diagnostikk i I-bus tool.
LED-dimmere
MATERIELL 8 Nov Momentnøkkelseriene 74W og 75 dekker et momentområde på henholdsvis 3-400 Nm og 4-1 500 Nm.
Momentnøkler
MATERIELL 6 Nov Trappestigen Profftrapp 55S er utviklet for arbeid i trapper og steder med ujevne støtteflater.
Trappestige
BELYSNING 5 Nov Downlighten Tigrus monteres rett i isolasjonen.
Downlight
BELYSNING 4 Nov Downlighten Tigrus monteres rett i isolasjonen.
Downlight
BELYSNING 3 Nov Tilstedeværelsesdetektorene PD-C 360/8 BMS DALI-2, PD-C 360/24 BMS DALI-2 og PD-C 360/32 BMS DALI -2 i Compact-serien er utviklet for lysstyring i henhold til standarden DALI-2.
Tilstedeværelses­detektorer
MATERIELL 2 Nov Wibe CLX3 er et nytt kabelføringssystem for nærings- og kontorbygg, som skal redusere installasjonstiden med inntil 80 prosent.
Kabelføringssystem
VERKTØY 1 Okt Digitalvaterene DM 60 og DM 120 i IP65 har magneter for eksempelvis festing på metallrør. Måleområdet er delt i fire 90°-soner.
Digitale vatere
BELYSNING 16 Sep Med de nye LP Slim Box-armaturene i LP Slim-serien tilbyr Louis Poulsen både rektangulære og runde modeller for belysning av kontorer, arbeids- og resepsjonsområder og møterom.
Kontorbelysning
ELINSTALLASJON 14 Sep Schneider Electric utvider kabelhåndterings- og strømtilgangsløsningen Unica System+ med bordenheter med Schuko- og USB A- og USB C-uttak.
Bordstrømsenhet
BELYSNING 8 Sep Licross er et ferdigkoblet lysskinnesystem med inntil 14 ledere, der armaturene klikkes inn i skinnen.
Lysskinnesystem
BELYSNING 7 Sep Disc Tunable White er en utenpåliggende armatur med slank profil. Den leveres i flere størrelser og lumenpakker.
Utenpåliggende armaturer
BELYSNING 2 Sep Onepole er en universal ladestolpe i sjøvannsbestandig aluminium
Ladestolpe
VERKTØY 31 Aug TG2xx er en ny serie med infrarøde termometere med termiske detektorer fra Flir.
Termometer
ELINSTALLASJON 18 Jun Wibe CLX3 er et nytt kabelføringssystem for nærings- og kontorbygg der delene enkelt klikkes på plass.
Kabelføringssystem
ELINSTALLASJON 9 Jun Effektbryteren Masterpact MTZ fra Schneider Electric har fått nye vern for økt driftssikkerhet og selektivitet i komplekse applikasjoner.
Økt driftssikkerhet
ELINSTALLASJON 7 Jun Schneider Electric har lansert en ny versjon (2.16) av programvaren EcoStruxure Power Commission for enklere og raskere oppsetting, test og igangkjøring av lavspenningstavler.
Test og idriftsetting av digitale tavler