Samler bærekraft- og energiaktører i skyen

ANNET - Med mer avanserte løsninger er samarbeid, god kommunikasjon og kompetanseutveksling på tvers av fag og roller en forutsetning for å lykkes.
tirsdag 14 januar 2020
I den skybaserte plattformen Exchange
samler Schneider Electric aktører som
arbeider med bærekraft og energi-
utfordringer

Derfor har vi utviklet den skybaserte plattformen Schneider Exchange, der eksperter, innovatører, utviklere og startups møtes for å finne løsninger på spørsmål om bærekraft og energiutfordringer. Her er det lagt til rette for kjøp og salg av tjenester, utveksling av kompetanse og tilgang til nyttig stoff og verktøy. Her kan systemintegratorer, maskinbyggere og tek-selskaper publisere sine tilbud, tjenester og firmaprofiler gratis, sier Yngvar Ødegaard, VP Industrial Automation i Schneider Electric Norge.

- Plattformen bidrar til nye typer interaksjoner mellom ulike økosystemer, samtidig som alt innhold, IoT-applikasjoner, programvare, datasett og verktøy blir tilgjengelig for alle.

Ødegaard fremhever at Exchange blant annet når en større kundebase i nye markeder som er vanskelig å nå, og gir tilgang til et stort bibliotek med blant annet API-er, SDK-er, analytiske data og programvare.

- Exchange skal bidra til tettere samarbeid, raskere kunnskapsdeling og utvikling av innovative løsninger, forenkle produktutviklingen og skape mer effektiv administrasjon og gjennomføring av prosjekter.

Naviled
Partnere
Schneider Partnere
Lighthouse Partnerlogo
Partnerlogo
ABB
Partnerlogo
Vanpee Partnere
Partnerlogga
ANNONSE
TXXI
ANNONSE
Armaturer LEDVANCE
ANNONSE
Easycalc