NYHETER

Annonse - Ny kompakt iC DALI Driver fra Helvar!

BELYSNING Helvars iC DALI drivere og LED-moduler er utviklet spesielt for dimming av hvitt lys, og utgjør kjernen av Tunable White belysning og Human Centric Lighting konseptet.
fredag 3 november 2017

Takket være Helvars hybrid dimmeteknologi som gir belysning av høyeste kvalitet selv på de laveste nivåer, så kan den nye kompakte Helvar iC DALI Driver LC35/2-DA-iC tilby et bredt og dynamisk spekter av fargetemperaturer på alle dimmenivåer. Den totale effekten kan deles mellom de to utgangene i valgfri proporsjon. Utgangsstrømmen kan settes på mellom 350 mA og 700 mA avhengig av motstandens størrelse.

Helvars iC sortiment tilbyr en enkel temperaturkontroll for Human Centric Lighting ved å tillate endring av farge og intensitet på hvitt lys og dermed utforme belysning som støtter opp om sluttbrukernes belysningsbehov. Driverens to utganger er tilknyttet to moduler med forskjellige fargetemperaturer: varm hvit og kald hvit. Dette tillater enkel styring og bedre kontroll av fargetemperatur.

Vår nye Helvar Driver Konfigurator lar deg angi LED modulparametere for iC LED drivere for å sikre optimal drift av farge- og lysintensitetskontroll.

Helvars Tunable White iC LED drivere er en perfekt match for firmaets iC LED modul sortiment.

HOVEDFUNKSJONER
- To "SELV" godkjente utganger
-  DALI type 8 software
- 0.2 - 100 trinnløs dimming pr kanal
- Ekstern NTC termisk inngang
- Enkel styring for intensistet og fargekontroll

Les mer på www.vanpee.no

Partnere
Partnerlogo
ABB
Partnerlogo
Vanpee Partnere
Partnerlogga
ANNONSE
Elsikkerhetskonferansen19