NYHETER

Elbilladestasjoner

ELINSTALLASJON De nye elbil-ladestasjonene xChargeIn, som produseres i en basismodell, standard­modell og premiummodell, er utviklet for alle typer elbiler.
onsdag 28 november 2018
Elbilladestasjoner

Stasjonene er justerbare i området 10-32 A, har type 2-uttak, DC-filter, IK08, IP54 og tåler temperaturer ned til minus 40 grader.

Basismodellen støtter ikke hurtiglading. Det gjør standardmodellen, som også åpner for styring fra mobilen om ladestasjonen eksempelvis er koblet til styringssystemet xComfort. Med denne tilkoblingen er det også mulig med lastkontroll.

Basismodellen, A-serien, er utviklet for boliger. Den har en plug and play-­tilkobling, og støtter lading på inntil 7,4 kW med 230 V.

Standardmodellen, X-serien, er utviklet for hurtiglading i hjemmet på inntil 22 kW. Samme modell kan tilkobles både 230 V og 400 V.

Premiummodellene, S- og M-serien, som støtter hurtiglading på inntil 22 kW med 400 V eller 7,4 kW med 230 V, måler også strømforbruket. Kan settes opp som ladenettverk med flere stasjoner. Tilpasser automatisk effektuttaket med hensyn til tilkoblede biler og tilgjengelig kapasitet. Kommuniserer gjennom OCPP- og UDP-protokoll. M-serien støtter kommunikasjon med WiFi og GSM3G.

Leverandør: Eaton, Oslo

Partnere
Schneider Partnere
Partnerlogo
ABB
Partnerlogo
Vanpee Partnere
Partnerlogga
ANNONSE
Meld deg på Eliaden
ANNONSE
God sommer