Styrer kritiske elektriske anlegg

ANNET - EcoStruxure Power Scada Operation (PSO) overvåker og styrer kritiske og komplekse elanlegg i datasentre, sykehus, industribygg, flyplasser og andre anlegg med intensiv energibruk.
fredag 18 oktober 2019
EcoStruxure Power SCADA Operattion
EcoStruxure Power SCADA Operation (PSO) er en løsning for å styre kritiske og komplekse elanlegg

Dette er installasjoner som ikke tåler nedetid og skal fungere året rundt, sier Cecilia Bringedal, salgsspesialist i Power Solutions i Schneider Electric

- Selv i de verste scenarioer sørger PSO for pålitelighet. Med redundans, omfattende kommunikasjonsmuligheter og protokollstøtte for datautveksling, kan det kobles til hundrevis av smarte enheter og samle data fra blant annet målere, releer, effektbrytere, PLS-er og RTU-er.

Sanntid
- Animerte 1-linjediagrammer med brukergrensesnitt som tilpasser seg pc og mobil holder brukeren oppdatert på status på installasjonen. Driftspersonell, som mottar alarmvarsler i sanntid, kan bruke verktøyet for å analysere hendelser for å forstå årsak og effekt. Med automatiserte eller manuelle kontrollhandlinger gjenoppretter PSO normal drift.

- Med enda mer åpne protokoller som OPC Unified Architecture (OPC UA), skal PSO bygge bro mellom it- og produksjonsplattformer, for sømløs integrering med Schneider Electric sine PLS-er.

Partnere
Schneider Partnere
Lighthouse Partnerlogo
Partnerlogo
ABB
Partnerlogo
Vanpee Partnere
Partnerlogga
ANNONSE
Meld deg på Eliaden
ANNONSE
Light + Building