— Bilselgeren ringte hovedkontoret for å høre om en så god pris kunne stemme

NYHETER Støten Elektro er godt fornøyd med å være Ahlsell Partner. Nylig gjorde de et såpass godt bilkjøp gjennom partneravtalen på bil at bilselgeren måtte ringe hovedkontoret for å høre om det gikk an å ha så gode prisavtaler.
onsdag 25 november 2020
— For vår del har det vist seg å være
veldig lurt å være Ahlsell Partner,
sier Støten

Som hos andre små selskaper er balansen mellom utgifter og inntekter viktig for Støten Elektro. Ved å spare penger på for eksempel bilkjøp kan de styrke konkurransekraften sin.
— Pengene vi sparer kan vi bruke på nye instrumenter og utstyr, som igjen styrker posisjonen vår i markedet, forklarer daglig leder Tor Eivind Støten.

— For vår del har det vist seg å være veldig lurt å være Ahlsell Partner. Vi bruker all tiden vår på å jobbe med elektrikerfaget, i stedet for å sitte rundt forhandlingsbordet. Jeg har vært i gamet lenge og fått nok av tilbud om lignende avtaler, og kan si at det også prismessig er veldig gunstig – i hvert fall for oss, sier Støten.

Alt på ett sted

Støten forteller at han tidlig tok valget om å være Ahlsell Partner etter at selskapet ble opprettet.

— For oss er det viktig å ha én aktør å forholde oss til på både verktøy, arbeidsklær og el-materiell. Samtidig er det mange gode løsninger i partneravtalen. Som liten aktør er det gull verdt at vi slipper å forhandle selv, men får litt muskler i ryggen.

Med 20 års erfaring i bransjen vet Støten hvordan han vil forholde seg til partnere. Å forholde seg til Ahlsell beskriver han som enkelt og gunstig.

— Vi har én kontaktperson, og han ordner alt for oss. Jeg synes Ahlsell er veldig imøtekommende når vi har utfordringer og de følger oss opp tett.

Flere fordeler med Ahlsell Partner

Støten fremhever også gode priser på Kuba IK som en kjærkommen del av Ahlsell Partner.

— Kuba er utrolig enkelt – og ferdig rigget for å tas i bruk av både store og små selskaper. For oss har brukervennligheten vært viktig, sier han.

Støten i støtet – skal vokse videre

Med ny firmabil på plass ser Støten for seg å fortsette med rolig vekst i selskapet.

— Vi skal fortsette å ta markedsandeler og prosjekter som passer oss, spesielt innenfor bassengleveranser. Men vi skal aldri bli større enn 5 ansatte, og vi skal aldri miste allsidigheten og evnen vår til å være løsningsorientert – og sammen med partnere som Ahlsell når vi nok målet om ikke alt for lenge, avslutter Støten.

Gratis å bli medlem

Det er gratis å bli medlem i Ahlsell Partner – send inn din søknad og bli med i teamet før du kjøper ny bil!

Send søknad her >

Naviled
Partnere
Elektro importören
Schneider Partnere
ABB
Partnerlogo
Vanpee Partnere
Partnerlogga
ANNONSE
Mitt Anbud