NYHETER

App-styrt LED-belysning

NYHETER - Brukere av idrettsanlegg trenger ikke lenger bekymre seg for mørke vinterkvelder.
fredag 15 september 2017
PerfectPlay er basert på skybasert
teknologi som styres fra et kontrollpanel,
et nettbrett eller en smarttelefon. Bilde
er fra anlegget til Vadmyra IL ,som har
prøvd lysstyringssystemet fra Philips

Med vårt nye skybaserte lysstyringssystem PerfectPlay kan belysningen skreddersys. Alt dette gjøres med et trykk på et kontrollpanel eller med en app. Samtidig bidrar energieffektive LED-armaturer til å redusere ­energiforbruket, sier Øyvind Berg i Philip Lighting Norway.

Vadmyra IL i Bergen har testet det nye lysstyringssystemet.

- Jeg har aldri hatt så godt overblikk på en fotballbane med kun 75 % lysstyrke. Det ser imponerende ut når førstelaget spiller kamp med lyset på full styrke, sier styremedlem Geir Skogvang i Vadmyra IL.

Berg opplyser at PerfectPlay har lysinnstillingene ”match”, ”training” og ”comfort”.

- Med Match er lysstyrken på 100 %. Training har en lysstyrke på inntil 50 %, mens comfort kan brukes til mer rolige økter.

- PerfectPlay, som kan brukes både på innendørs- og utendørs idrettsanlegg, fungerer godt sammen med både gamle og nyere installasjoner. Dette sikrer optimal belysning til alle typer sportsaktiviteter.

- I Norge er det utfordringer når det gjelder å drive med visse typer utendørsidretter. God belysning er veldig viktig. Med de nye mulighetene som internettbasert belysning gir, er det blitt mye enklere å håndtere både for ledere, trenere og idrettsutøvere.

Partnere
Partnerlogo
Stanse fabrikken
ABB
Partnerlogo
Vanpee Partnere
Partnerlogga