NYHETER

App-styrt belysning

NYHETER - Vårt nye skybaserte lysstyringssystem Interact Pro er utviklet for kontorer, industri og parkeringsområder.
mandag 3 desember 2018
Interact Pro styres med den åpne
trådløse standarden Zigbee 3.0 
Foto: Signify

Med denne løsningen kan brukerne velge den type belysning og belysningsnivå de ønsker, og som passer til oppgavetype og tidspunkt på dagen, sier salgssjef Annica Falk i Signify i Norge.

- Interact Pro, som kan styre Inntil 200 lyspunkter samtidig, består av en nettportal, en gateway, et dashboard og en app. Programvaren fra Interact Pro og Philips sine Interact Ready lyskilder, armaturer og sensorer styres med den åpne trådløse standarden Zigbee 3.0.

- Belysningssensorene oppdager automatisk om noen kommer inn i rommet og tenner lyset. Når folk forlater området dimmes belysningen. Det kan også monteres sensorer med dagslysjustering, som reduserer energiforbruket. Alle data fra belysningssystemet vises på Interact Pro-dashboardet og i appen. Interact Iot-plattformen kan også bruke push-varslinger og sikkerhetsoppdateringer, slik at systemet alltid blir automatisk oppdatert.

- Internet of things gir helt nye muligheter når det gjelder belysning. Interact Pro kan hjelpe bedriftene med å ta bedre valg for å skape bedre og mer produktive arbeidsplasser.

Partnere
Schneider Partnere
Partnerlogo
ABB
Partnerlogo
Vanpee Partnere
Partnerlogga
ANNONSE
Meld deg på Eliaden