NYHETER

Eliade-utstiller nr 200

NYHETER - Eliaden er en svært viktig arena der vi kan vise våre produkter og løsninger.
torsdag 7 desember 2017
Tor-Arve Lindefjeld (i midten) og Bjørn Taang (t.h.) i Emerson Automation Solutions er klare for Eliaden 2018. Her sammen med Svein Arnesen, prosjektdirektør for Eliaden 2018

Her treffer vi også mye elektrofagfolk. Neste år er vi på plass med en enda større stand, sier MarCom-ansvarlig Bjørn Taang i Emerson Automation Solutions.

- Tema for deltakelsen i 2018 er ”Digitalisering i en industriell sammenheng”, der vi setter søkelyset på fordelene med digitalisering og IoT. Her skal vi også presentere vårt ”digitale økosystem”.

- Det skjer mye på sensorområdet. Her skal vi blant annet vise korrosjonsovervåking, nye gassanalysatorer basert på laserprinsippet og en ny generasjon clamp-on temperaturmålinger. 

- Vi skal også markere at Emerson har kjøpt Pentair. Dette gir oss et omfattende ventilprogram, blant annet alt innen on/off- og sikkerhetsventiler. Når det gjelder styrings- og assetmanagement-systemer presenterer vi nye mobilplattformer.

Taang tror interessante foredrag med kjente foredragsholdere, spesielt innen digitalisering og automatisering, vil bidra til å gjøre messen mer attraktiv.

- Her må utstillere og messearrangør dra i samme retning.
Taang opplyser at Emerson i Norge arbeider mot aktører med store investeringsplaner. 

- Blant annet har vi fått kontrakter på Castberg-prosjektet.

kampanjeZenit
Partnere
Partnerlogo
Stanse fabrikken
ABB
Partnerlogo
Vanpee Partnere
Partnerlogga