Eliaden 2021 er avlyst

NYHETER - På grunn av smittefaren og stor usikkerhet om når restriksjonen på å gjennomføre arrangementer med mer enn 200 personer blir opphevet, er Eliaden 2021 avlyst. Neste gang elektrobransjen samler seg under samme tak blir på Norges Varemesse på Lillestrøm 31.?mai-2. juni 2022, sier styreleder Frank Jaegtnes i Elektroforum.
tirsdag 6 oktober 2020
AVLYST. På grunn av koronakrisen er Eliaden 
2021 avlyst. Neste gang elektrobransjen samler
seg under samme tak blir i månedsskiftet
mai-juni 2022  
Foto: Audun Braastad 

- Siden myndighetene i mars iverksatte strenge koronatiltak, har vi kontinuerlig vurdert mulighetene for å gjennomføre Eliaden i januar neste år. Derfor er dette en tung beslutning. Vi gledet oss til å ønske hele elektrobransjen velkommen.  

Eliaden har aldri vært i en slik situasjon. Messen har vært gjennomført hvert andre år siden 1984. Selv om det er trist å bryte denne tradisjonen, har helsen til de besøkende og utstillerne førsteprioritet. 

Et særlig ansvar

- Som arrangør av en utstilling med 20?000 besøkende, har vi et særlig ansvar for å minimere smittefaren. Skulle Eliaden bli gjennomført på normal måte, ville de forebyggende smitteverntiltakene vært både gjennomgripende og begrensende. Eliaden er en møteplass som skaper kontakt mellom mennesker. Det er dette vi nå må unngå.  

Eliaden 2021 er avlyst for å gi utstillere og besøkende mest mulig forutsigbarhet når det gjelder planlegging av aktiviteter og kostnader. Dette er viktig for mange bedrifter og ansatte, som opplever stor usikkerhet om hva som skjer. 

Takker for forståelse

Prosjektdirektør Svein Arnesen i Eliaden takker for forståelsen fra bransjen.  

- Vi setter stor pris på at Eliade-utstillerne hele vegen har vært med på dugnaden for å hindre at folk blir smittet av koronaviruset. 

- 240 selskaper var klare for Eliaden 2021. Med et utstillingsareal på 11 000 m2 ville dette blitt en av det største messene de siste årene. 

Eliaden kommer sterkt tilbake i 2022. Vi håper alle merker seg datoen. Med avlysingen får vi god tid til å planlegge neste arrangement, der målsettingen er å gjennomføre den beste Eliaden noen gang. 

Ajax Led
Partnere
Schneider Partnere
Lighthouse Partnerlogo
Partnerlogo
ABB
Partnerlogo
Vanpee Partnere
Partnerlogga
ANNONSE
TXXI
ANNONSE
Easycalc