Etterspørsel etter belysnings-kompetanse

NYHETER - Med flere store leveranser var 2019 et godt år. Vi hadde fremgang på flere områder og regioner, sier salgsdirektør Toril Bache Jenssen i Glamox Norge.
torsdag 13 februar 2020
SYKEHUSBELYSNING. Glamox har levert
både innendørs- og utendørsbelysning
til Tønsberg sykehus. 
Foto: Halvor Gudim

- Det er en betydelig etterspørsel etter vår belysningskompetanse blant byggherrer og leietakere. Interessen dreier seg mye om energieffektivitet og Human Centric Lighting (HCL), eller menneskeorientert belysning. I 2019 leverte vi slik belysning blant annet til Tønsberg sykehus Psykiatri og Roligheden skole i Arendal.

- Campus Ås var vårt største prosjekt i 2019. Det kanskje mest fantasifulle og fargerike var Lyngården i Trondheim. Her har de brukt mange av mulighetene som ligger i effektbelysning.

- Våre kunder setter pris på fleksibiliteten det gir at vi har fabrikker både i Norge og Nord-Europa. Kundene er også bevisste på at det betaler seg å kjøpe kvalitet. Det er stor interesse for driftssikre løsninger.

- Vi leverer også mer lysstyring. Her har vi det siste året satset mye for å bygge et komplett tilbud.

- Dessuten har vi kjøpt to selskaper, som gir oss tilgang til egen diodeproduksjon og et bredere produktsortiment.

- Selv om byggprognosene for 2020 er litt moderate, er vi optimistiske. Vi har en god ordrereserve og høy tilbudsaktivitet. Dessuten er det mange gode muligheter blant annet i rehabilitering og energi­effektiviseringsprosjekter.

- I år skal vi blant annet levere belysningen til Økern Portal i Oslo og trebygget ”Skipet” i Bergen. Vi har ambisjoner om vekst i 2020.

Partnere
Schneider Partnere
Lighthouse Partnerlogo
Partnerlogo
ABB
Partnerlogo
Vanpee Partnere
Partnerlogga
ANNONSE
Meld deg på Eliaden