Fikk sykehuskontrakt

NYHETER Bravida har fått en totalteknisk kontakt på det nye akutt-sykehuset på Hjelset utenfor Molde, som gjelder elektro, rør og ventilasjon/klima.
søndag 29 mars 2020
På Hjelset utenfor Molde skal det bygges
nytt akuttsykehus på rundt 60 000 m2 
Illustrasjon: Helse Midt Norge 

Sammen med Cowi skal Bravida også prosjektere. Sykehuset er på rundt 60 000 m2. 
Dette er Bravida Norge sitt største prosjekt noen gang. På det meste vil selskapet ha et hundretalls ansatte i arbeid. Byggestart er planlagt til høsten 2020. 

Det nye sykehuset, som får en integrert somatikk- og psykiatriavdeling, skal  blant annet ha poliklinikk og dagbehandling, laboratorier, billeddiagnostikk, operasjon, akuttmottak, intensivbehandling og fødestuer. 

Sammen med Sykehusbygg, Helse Møre og Romsdal, Skanska, arkitektene Arkitema og Ratio og rådgivningsselskapet Cowi er Bravida godt i gang med samspillfasen. Selskapene er samlokalisert på Skanska sitt kontor på Powerhouse i Trondheim. Etter sommeren 2020 er planen å videreføre samarbeidet i en gjennomføringskontrakt. 

- Å bygge et komplekst og moderne akuttsykehus krever tilgang på de dyktigste leverandørene i bransjen. Vi er veldig godt fornøyd med teamet av samspillpartnere, sier prosjektsjef Frode Berg i Skanska. 

Regiondirektør for Region Midt i Bravida Norge, Petter Storhaug, sier at  selskapet har god kapasitet og kompetanse til å gjennomføre prosjektet. 

- Vi har erfaring fra flere store komplekse sykehusprosjekter, som St. Olavs hospital i Trondheim, SUS2023 i Stavanger, sykehuset Østfold Kalnes i Sarpsborg, sykehuset i Vestfold i Tønsberg og A-fløya på Universitetssykehuset Nord-Norge i Tromsø. 

Ladeboks
Partnere
Schneider Partnere
Lighthouse Partnerlogo
Partnerlogo
ABB
Partnerlogo
Vanpee Partnere
Partnerlogga
ANNONSE
Armaturer LEDVANCE
ANNONSE
Meld deg på Eliaden