Fikk sykehuskontrakt på 300 millioner

NYHETER Bravida skal levere de elektriske installasjonene til det nye sykehuset på Ullandhaug i Stavanger.
fredag 26 april 2019
Første byggetrinn av det nye sykehuset
i Stavanger, som har en prislapp på
åtte milliarder kroner, er på rundt
100 000 m² fordelt på fire bygg. 
Foto: Helse Stavanger

Kontrakten på 300 millioner kroner omfatter basisinstallasjon for elkraft, lavspent forsyningsanlegg, lys, nødlysanlegg, elektrisitet for utendørs anlegg, systemer for kabelføringer for ikt, tele og automatisering inne og ute, integrert kommunikasjon, alarm- og signalanlegg, adgangskontroll og innbrudds-, brannalarm og pasientsignalanlegg.

- Vi er stolte over å bli valgt som elektroleverandør. For oss er dette en anerkjennelse av kompetansen vi har på helsesektoren, sier Ronny Øvrevik, regionsdirektør for Sør Vest i Bravida.

- Elektrokontrakten gir arbeid til 60-80 ansatte. Dette betyr at vi må ansette flere lærlinger og erfarne elektrikere i Stavanger, sier Øvrevik.

Bravida fikk også gass- og trykkluftkontrakten til sykehuset på 108 millioner kroner. Begge leveransene skal være gjennomført i perioden 2020-2022.

Adm. direktør Inger Cathrine Bryne ved Stavanger universitetssjukehus sier at de sammen med Bravida skal arbeide for å få de beste løsningene.

- I prosessen med å bygge nytt sykehus for befolkningen i Sør-Rogaland tror vi på nært samarbeid med lokalt næringsliv.

Adm. direktør Tore Bakke i Bravida Norge roser sykehuset for sine klare forutsetninger om å bruke digitale verktøy i prosjektet.

- Dette gjelder blant annet til digital samhandling og prosjektstyring.

Ladeboks
Partnere
Schneider Partnere
Lighthouse Partnerlogo
Partnerlogo
ABB
Partnerlogo
Vanpee Partnere
Partnerlogga
ANNONSE
Armaturer LEDVANCE
ANNONSE
Meld deg på Eliaden