NYHETER

Full fart i nytt marked

NYHETER - 2018 var et godt år for oss. Dette gjelder spesielt i hotellmarkedet.
onsdag 20 februar 2019
SIGNALARMATUR. Quality Hotel
Gardermoen valgte pendelarmaturen
Eagle fra ateljé Lyktan som signatur-
armaturer. Foto: Fagerhult

Omsetningen var på samme nivå som året før, sier adm. direktør Kai Wilberg i Fagerhult Norge.

- Vi leverer mye belysning til hoteller. Dette er i ferd med å bli et stort og betydelig marked for Fagerhult. Dette området er ganske nytt for oss. Tradisjonelt har vi vært store på kontorbygg, skoler og sykehus.

- Med hotellbelysning må vi arbeide på en helt annen måte, samtidig som vi møter andre mennesketyper. Her er ikke to prosjekter like. Det gjør dette til et veldig spennende område å arbeide med. Derfor har vi etablert et dedikert team som kjenner dette nye segmentet, og satser for fullt på hoteller og restauranter. Dette gjelder både nybygg og rehabiliteringsprosjekter.

- I 2018 leverte vi blant annet all belysning til Quality Hotel Gardermoen, inkludert utendørsbelysning, for rundt tre millioner kroner. Dette er et av de første prosjektene der vi har solgt oss inn med alle våre brands: Fagerhult, ateljé Lyktan, LED Linear og WE-EF.

- Utsiktene for 2019 ser også bra ut. I fjor fikk Fagerhult flere store prosjekter som skal leveres i 2019 og 2020. I år regner vi med en omsetningsvekst på ti prosent.

Partnere
Schneider Partnere
Partnerlogo
ABB
Partnerlogo
Vanpee Partnere
Partnerlogga