NYHETER

I et smart bygg er alle systemer integrert

NYHETER - En bygning er ikke smart før all sikkerhets- og trygghetsteknologi er integrert med alle andre installasjoner og nettverk i bygget.
mandag 27 november 2017
Sikkerhetssystemer er et av temaene
på Light+Building i 2018.
 Foto: Messe Frankfurt Exhibition
GMBH/Jens Liebchen

Etterspørselen etter sikkerhets- og trygghetsteknologi øker. Videoteknologi vokser raskest, fastslår leder Uwe Bartmann i Zentralverband Elektrotechnik- und Elektronikindustri (ZVEI) i en pressemelding fra Light+Building i Frankfurt.

- Forklaringen er en generell økning i behovet for sikring av både den private og offentlige sfæren. De som skal utvikle konsepter for fremtidens liv i hjem og på arbeidsplasser er nødt til å ha dette i bakhodet.
Bartmann sier at sensorene i disse sikkerhetssystemene byr på nye muligheter for datainnsamling.

- Ekspertene ser for seg at tingenes internett også vil bidra til å styrke mulighetene i dette markedet. Sensorene blir stadig mindre, mer intelligente og billigere. Dette kan skape helt nye bruksmåter.
Messearrangøren peker på at digitaliseringen endrer byggeprosessene. Grenseoppgangen mellom sikkerhetssystemutvikling og andre bransjer er i ferd med å bli uklar. Dette er tema for et opplegg i hall 9.1. Her får de besøkende presentert elektroniske sikkerhetssystemer fra mer enn 40 selskaper.

Også ”Intersec-Forum”, en årlig konferanse om nettverksbasert sikkerhetsteknologi blir gjennomført i hall 9.1, parallelt med messen.
Rundt 2 600 utstillere er påmeldt til Light+Building i 2018.
Elmagasinet arrangerer fagreise til messen 17.-19. mars neste år.

kampanjeZenit
Partnere
Partnerlogo
Stanse fabrikken
ABB
Partnerlogo
Vanpee Partnere
Partnerlogga