Innfelt antipanikklys

NYHETER - Tiltak for å unngå panikk og få godt nok lys for sikker rømming trenger ikke gå utover estetikken. Vårt nye antipanikklys BeamTech sikrer både estetikk og trygghet. Det er også tilpasset for bruk i åpne områder, sier Knut Ballangrud, ansvarlig for sikkerhetsprodukter i Eaton Norge.
tirsdag 29 september 2020
Antipanikklyset BeamTech leveres med
selvtest og overvåkings­systemet CGLine+ 

- Med takhøyder på inntil 25 meter og avstand mellom hver armatur på inntil 28 meter ved krav om 0,5 lux, trengs det færre armaturer for å lyse opp åpne arealer. 

- Siden antipanikklys ofte monteres høyt på veggen eller i taket kan de være tidkrevende å installere.

Med 
BeamTech trenger ikke montøren å bevege seg fra gardintrappen eller liften til sikringsskapet for å sjekke at lyset virker.
Alt gjøres ved armaturen. Med én knapp kan montøren bestemme om lysstrålen fra armaturen skal være smal- eller bredstrålet, og kontrollere at produktet virker. 
 

- Det kan også felles inn i taket, slik at kun lampene synes. Dette er en av få løsninger på markedet som tilbyr denne funksjonen. 

- Antipanikklyset har litium-batterier med en forventet levetid på ti år. Det er dobbelt så lenge som eldre batterityper. 

BeamTech-serien i IP65 leveres med ett, to eller fire LED-lyskilder med modeller som gir 250 lm, 500 lm, 1 000 lm eller 2?000 lm. Lyshodene kan rotere 360 grader, skråstilles inntil 90 grader og beskyttes med gitter. 

BeamTech kan også brukes til å belyse brannteknisk utstyr som manuelle meldere, og slukkeutstyr for å oppfylle 5?lux-kravet i den europeiske standarden NS-EN1838 for nødbelysning. 

Ajax Led
Partnere
Schneider Partnere
Lighthouse Partnerlogo
Partnerlogo
ABB
Partnerlogo
Vanpee Partnere
Partnerlogga
ANNONSE
TXXI
ANNONSE
Easycalc