NYHETER

Kjøper elektroentreprenør

NYHETER Assemblin, som installerer og vedlikeholder tekniske løsninger for varme, sanitær, elektrisitet, automatisering og ventilasjon, kjøper Wennevolds Elektro i Oslo.
torsdag 16 august 2018
Daglig leder Knut Wennevold (t.v.) og
adm. direktør Torkil Skancke Hansen
er enig om at Assemblin kjøper
Wennevolds Elektro

- Frem mot 2020 skal vi ha alle tekniske fag i eget hus. Elektroavdelingen vår er for liten til at vi kan ta på oss større prosjekter. Derfor har vi vært på utkikk etter en etablert elektrobedrift som kan gi oss kapasiteten og slagkraften vi ønsker, sier adm. direktør Torkil Skancke Hansen i Assemblin i Norge.

- Wennevolds Elektro er en stor leverandør av elektroentreprenørtjenester i Oslo- og Østlandsområdet. De har gode kunderelasjoner med flere av de store entreprenørene, som også vi samarbeider med. Kjøpet gir oss mulighet til å øke vårt engasjement og målene vi har satt oss på elektromarkedet. En større elektroavdeling vil bidra til både stordriftsfordeler og synergier i salgsarbeidet. Det vil også gjøre oss mer robuste og konkurransedyktige i dette markedet.

Wennevolds Elektro har rundt 35 ansatte med hovedtyngde på prosjektmarkedet. I fjor hadde selskapet en omsetning på 117 millioner kroner.

Daglig leder Knut Wennevold sier at avtalen med Assemblin er positiv for begge parter, og et godt utgangspunkt for videre vekst og utvikling.

- Begge er sterkt opptatt av mennesker, trivsel og kvalitet i leveransene. Organisasjonsmessig utfyller vi hverandre bra. Vi har tradisjonelt hatt vår styrke i prosjektvirksomhet, mens Assemblin er en sterk aktør i servicemarkedet, sier Wennevold, som blir ansvarlig for hele elektroavdelingen til Assemblin.

1. oktober flytter Wennevolds Elektro fra sine lokaler på Kalbakken til Assemblins lokaler i Brobekkveien i Oslo. Navnebytte og felles profilering skjer fra 1. januar 2019.

Assemblin, som har virksomhet i Norge, Sverige og Finland, har en omsetning på 8,2 milliarder kroner. Virksomheten har 5 700 ansatte på 100 steder i Norden.

kampanjeZenit
Partnere
Schneider Partnere
Partnerlogo
ABB
Partnerlogo
Vanpee Partnere
Partnerlogga
ANNONSE
Elsikkerhetskonferansen19