Luftdesinfiserende armaturer

NYHETER Signify er på markedet med nye vegg- og takmonterte UV-C upper air-armaturer fra Philips, som desinfiserer luften på steder der luftbårne virus og bakterier kan spres.
mandag 7 desember 2020
De nye UV-C upper air-armaturene til 
Signify skal desinfisere luftbårne virus
og bakterier 

- Med disse armaturene, som installeres i en høyde på minst 2,3 meter, skal vi bidra til å skape et trygt og sikkert miljø. De er utviklet for områder der det er mange mennesker og stor kontaktflate, som skoler, butikker, treningssentre og omsorgs­boliger, sier Kenneth Grönholm, CEO i Signify Norden.  

- UV-C bryter ned DNA og RNA i mikroorganismer, virus og bakterier. Våre UV-C-produkter sender ut en stråling på 254 nm, som nesten er den optimale bølgelengden for å drepe bakterier- og virus. UV-C-belysning er en vitenskapelig etterprøvd og gjennomtestet desinfeksjonsmåte. UV-C lyskilder kan desinfisere viruset som gir Covid-19. 

- For å unngå at mennesker og dyr blir direkte utsatt for lyset som kan skade både hud og øyne, skal UV-C-lys installeres i samsvar med gjeldende sikkerhetsforskrifter og instruksjonsmanualen for produktene. 

Naviled
Partnere
Elektro importören
Schneider Partnere
ABB
Partnerlogo
Vanpee Partnere
Partnerlogga
ANNONSE
Mitt Anbud