NYHETER

Mer effektivt og brukervennlig

NYHETER - Vi har på følelsen at elektrobransjen ser på digitalisering som litt skummelt og komplisert. Dette skal vi endre på Eliaden, sier Ingunn Kristiansen, Marketing Communication Manager i Schneider Electric Norge.
tirsdag 29 mai 2018
På Eliaden setter Schneider Electric søkelyset på
smarte tavler og komponenter, blant annet den
trådløse energimåleren PowerTag 

- På #smartere, der vi stiller ut sammen med Nelfo og Telenor, skal vi blant annet vise hvordan IoT kan redusere energiforbruket. Her får de besøkende møte fagekspertene i Schneider Electric både for å diskutere problemstillinger, få råd og se nye brukervennlige produkter og løsninger.

- Vi setter søkelyset på smartere elbillading for små og store ladeanlegg og smarte tavler og komponenter. Dette gjelder blant annet PowerTag, verdens minste, trådløse energimåler. Etter Frankrike er Norge det andre største markedet i verden for akkurat denne løsningen.

- Norge og Norden er langt fremme på digitaliseringsområdet. Derfor er det viktig for oss å vise de praktiske fordelene Internet of Things gir for bransjen og sluttbrukerne.

- Schneider Electric tilbyr også seminar om smart elbillading, solstrøm og lagring og intelligente bygg, sier Kristiansen, som oppfordrer de besøkende til å bruke Eliaden til oppdatere seg på disse områdene. 

Malmbergs
Partnere
Schneider Partnere
Partnerlogo
ABB
Partnerlogo
Vanpee Partnere
Partnerlogga
ANNONSE
Meld deg på Eliaden