NYHETER

Nettilkoblet effektbryter

NYHETER Smarte bygg krever intelligente eldistribusjonsløsninger.
tirsdag 5 desember 2017
Masterpact MTZ leveres i områdene 
630-1 600 A (MTZ1), 800-4 000 A (MTZ2)
og 4 000-6 300 A (MTZ3)

-Eksempelvis å bruke sanntidsdata for å gjøre installasjonen mer energieffektiv og driftssikker. Dette gir også bedre muligheter for målrettet og planlagt vedlikehold. Effektbryteren Masterpact MTZ er utviklet for akkurat dette. Den passer i tøffe miljøer, og er produsert i samsvar med strenge miljøforskrifter. For sikker diagnostikk, betjening og vedlikehold er det også utviklet en app, sier Lasse Baugerud i Schneider Electric.

- I tillegg til den nyeste teknologien og nye funksjoner viderefører vi ytelsen, påliteligheten og sikkerheten Masterpact-serien er kjent for. MTZ er arvtakeren til effektbryterne Masterpact NT og NW.

Av funksjoner fremhever Baugerud presis og nøyaktig strømmåling som viser strømforbruk i sanntid og nedlastbare digitale moduler som gir enklere vedlikehold og bedre beskyttelse, måling, overvåking og diagnostikk.

- Oppdateringer kan utføres uten å avbryte strømforsyningen. MTZ er også enkle å integrere i alle bygg- og energistyringssystemer i vårt ­arkitektursystem EcoStruxure.

kampanjeZenit
Partnere
Partnerlogo
Stanse fabrikken
ABB
Partnerlogo
Vanpee Partnere
Partnerlogga