Omorganiserer for ­videre vekst

NYHETER For ytterligere vekst og etablering av avdelinger og regioner etablerer Bravida Norge to divisjoner, divisjon Østlandet og divisjon Kysten.
fredag 26 mars 2021
- Vi skal vokse både i den tradisjonelle virksomheten, med økt spesialisering og flere oppkjøp, sier adm. direktør Tore Bakke (t.v.) og divisjonsdirektørene Ronny Øvrevik og Øyvind Hagen i Bravida Norge 

- Ronny Øvrevik og Øyvind Hagen, som er ansatt som divisjonsdirektører, skal lede hver sin divisjon. Våre ni regioner skal rapportere til dem. Økt ledelseskapasitet gjør at vi både kan øke den organiske veksten og kjøpe flere selskaper, sier adm. direktør Tore Bakke i Bravida Norge.  

Han forteller at selskapet, som har mer enn 3?000 ansatte, de siste fem årene har økt omsetningen med to milliarder kroner.  

- Vi skal vokse både i den tradisjonelle virksomheten og med økt spesialisering. Målsettingen er å gi kundene bedre og mer fremtidsrettede tjenester. Satsingen på GreenHub i Oslo, der vi tilbyr utslippsfrie servicetjenester, ønsker vi også å etablere i andre byer. 

- Vi har vokst betydelig i servicesegmentet, samtidig som vi deltar i stadig flere samspillprosjekter. Dette er resultatet av en bevisst satsing på vekst på serviceområdet og økt oppmerksomhet på samarbeidsprosjekter. Med å komme tidligere inn i store prosjekter leverer vi på flere av våre fag. Da utnytter vi ekspertisen vår enda bedre. Vi merker også økt etterspørselen etter mer bærekraftige løsninger. I 2021 skal vi bruke mer tid på hvordan vi best tilpasser vår kompetanse og vårt tilbud her. 

Mer bevissthet på bærekraft 

Ronny Øvrevik er ansvarlig for Divisjon Kysten, som dekker området fra Agder til Nord-Norge. 

- Her skal det de neste årene realiseres mange bygge- og infrastrukturprosjekter. Samtidig øker de tekniske fagenes andel av et byggeprosjekt. Dette blir stadig viktigere for god og energieffektiv drift. Disse utfordringene tar vi tak i, sier Øvrevik.  

Divisjon Østlandet, som består av Oslo, Viken, Vestfold, Telemark og Innlandet, blir ledet av Øyvind Hagen. 

- Den største driveren og det største markedet i denne delen av landet er stor-Oslo-området. Her er det en betydelig vekst i serviceoppdrag for næringsbygg og større utviklingsprosjekter. Kravene til bærekraftige leveranser øker både fra leietakere og eiere. Dette gjenspeiles også i etterspørselen etter mer miljøvennlige installasjoner og bedre styringssystemer. 

Downlight
Partnere
Elektro importören
ABB
Partnerlogo
Vanpee Partnere
Partnerlogga
ANNONSE
Namron
ANNONSE
Nelfoskolen webinar