OneCo kjøper Relacom

NYHETER Industrikonsernet OneCo har inngått en avtale om å kjøpe norske Relacom, som leverer tekniske tjenester og strategiske løsninger innen blant annet telekom og energi. Oppkjøpet forutsetter godkjenning av Konkurransetilsynet.
fredag 26 april 2019
Konsernsjef Marvin Jensen i OneCo (t.v.) og Øyvind Schage Førde, eier og styreleder i Aars styrker satsingen på samfunnskritisk infrastruktur

- De to selskapene utfyller hverandre på en god måte. OneCo har samfunnskritisk infrastruktur som et viktig satsingsområde, med målsetting om vekst på elkraft, telekom og samferdsel. Med sine ansatte, produkter og tjenester vil Relacom gjøre oss til en mer komplett tilbyder på infrastrukturtjenester i telekommarkedet, sier konsernsjef Marvin Jensen i OneCo.

Med nærmere 1 100 ansatte og en årlig omsetning på rundt 1,7 milliarder kroner er Relacom en stor aktør i det norske telekommarkedet.

I januar i år ble det kjent at Møller-familiens investeringsselskap Katalysator tok kontroll i OneCo gjennom oppkjøpet av selskapet OC Industrier.

- Digitalisering og bærekraft er sentralt i samfunnsutviklingen. Dette er også viktige satsingsområder for vårt investeringsselskap Katalysator. Med oppkjøpet av OneCo satte vi fart på satsingen på samfunnskritisk infrastruktur som elkraft og telekom. Satsingen fortsetter med OneCo sitt oppkjøp av Relacom. Dette vil styrke oss betydelig på telekom, sier Øyvind Schage Førde, eier og styreleder i Møller-familiens holdingsselskap Aars.

OneCo, som har rundt 950 ansatte og en årlig omsetning på rundt 1,8 milliarder kroner, tilbyr tjenester knyttet til elektro, automatisering og it. Energiverk, teleoperatører og offentlige og private utbyggere er de største kundegruppene.

Relacom skal fortsette som et eget selskap i OneCo-konsernet.

Ladeboks
Partnere
Schneider Partnere
Lighthouse Partnerlogo
Partnerlogo
ABB
Partnerlogo
Vanpee Partnere
Partnerlogga
ANNONSE
Armaturer LEDVANCE
ANNONSE
Meld deg på Eliaden