OneCo kjøper Sønnico

NYHETER Industrikonsernet OneCo har inngått en avtale om å overta Sønnico, som har ca 360 ansatte og en omsetning på rundt 470 millioner kroner.
mandag 24 februar 2020
OneCo kjøper Sønnico, som har ca 360
ansatte og en omsetning på rundt 470
millioner kroner. 
©Fotograf John Petter Reinertsen

Siden 1910 har selskapet levert elektroløsninger til private, bedrifter og offentlige virksomheter over hele landet. Oppkjøpet forutsetter godkjenning av Konkurransetilsynet.

- Vi er svært glade for å få Sønnico med på laget. Selskapet vil være med på å styrke vår posisjon, sier konsernsjef Marvin Jensen i OneCo.

- Tiden er inne for å få inn nye eiere med kompetanse og kapital. Vi er sikre på at Katalysator og OneCo vil bygge virksomheten videre, sier styreleder Thomas Moe Børseth i Sønnico.

Møller-familiens investeringsselskap Katalysator tok i januar i fjor kontroll i OneCo konsernet. Det legges nå til rette for at Sønnico blir en del av en større industriell satsing.

Etter oppkjøpet vil OneCo konsernet ha rundt 2 800 ansatte, med en omsetning på rundt 4,7 milliarder kroner. Konsernet leverer tjenester knyttet til elektro, automatisering, telekom og it. Sønnico fortsetter som et eget selskap i OneCo-konsernet.

Partnere
Lighthouse Partnerlogo
Partnerlogo
ABB
Partnerlogo
Partnerlogga
ANNONSE
Meld deg på Eliaden