NYHETER

Rabattavtale på bilinnredning

NYHETER - Nelfo-medlemmer får fast rabatt på alle våre bilinnredningsprodukter, sier Vegard Amundsen i Modul-system i Norge.
tirsdag 4 september 2018
LETT INNREDNING. Modul-system tilbyr
bilinnredninger i Ultra Light Strength
Steel kombinert med aluminium

- Modul-system, som er en del av Lifcogruppen, har hovedkontor i Sverige. Med 45 års erfaring er selskapet en av verdens ledende produsenter av innredningssystemer for service- og montørbiler.

- Selskapet har ti datterselskaper i Europa og Asia. Produktene blir solgt gjennom et globalt partnernettverk i 50 land over hele verden. All produksjon skjer ved fabrikken i Sverige. Vi leverer innredning og innvendig kledning til alle typer varebiler på det norske markedet. I tillegg til hovedkontoret i Oslo har vi avdelinger i Drammen, Skien, Kristiansand, Sandnes, Bergen, Molde, Trondheim og Bodø.

Lett innredning
- Hva skiller løsningene til Modul-system fra andre, tilsvarende produkter?

- Våre innredninger er bygget i såkalt Ultra Light Strength Steel kombinert med aluminium. Det er den letteste innredningen på markedet. Samtidig er den solid, med god bæreevne.

- Modul-system har også utviklet et gulvsystem basert på et plast-sandwichsystem, med aluminiumoverflate. Sammenlignet med et tradisjonelt tregulv gir det nye gulvsystemet en vektbesparelse på 20 prosent. Mindre vekt gir mindre drivstofforbruk, som igjen sparer miljøet. Dessuten er gulvsystemene både robuste og sklisikre. Med høy slagfasthet tåler de også langvarig bruk. Montering uten boring øker dessuten restverdien på bilen.

- Med flere el- og hybridbiler vil vekten få enda større betydning.

- Modul-system tilbyr også egenprodusert elektrisk utstyr, eksempelvis omformere og lys. Vi leverer blant annet en innredning der lyset blir automatisk tent når skuffene blir dratt ut.

Skreddersøm
- Tilbyr dere skreddersydd innredning?

- Vi skreddersyr etter kundens ønsker. Med et eget tegneprogram lager vi individuell innredning for hver enkelt bil. Våre forhandlere har vært lenge i bransjen. De vet hvor skoen trykker for elektrikerne.

Forhandlerne monterer
Amundsen understreker at av sikkerhetsmessige og garantimessige grunner må montering av innredningen gjøres av Modul-system eller deres forhandlere.

- Hvor lang tid tar det å innrede en bil?

- Fra bestilling tar det rundt ti dager å få produktene. Tid til montering kommer i tillegg. Det kan ta fra fem timer til to-tre dager. Dette avhenger blant annet av om bilen skal ha innvendig lys, utvendig lys, omformer, osv.

- Hva er det viktigste rådet du vil gi til elinstallatørene om bilinnredning?

- Det er å planlegge i god tid. Mitt råd er å bestille innredning og montering samtidig som bilen blir bestilt. Hvorfor vente med innredningen? Dette er ikke håndverkerne så flinke til.

kampanjeZenit
Partnere
Schneider Partnere
Partnerlogo
ABB
Partnerlogo
Vanpee Partnere
Partnerlogga
ANNONSE
Elsikkerhetskonferansen19