NYHETER

Rehabiliterings-kontrakt på 85 millioner

NYHETER Caverion har fått en teknisk totalentreprise i forbindelse med rehabiliteringen av Norges Handelshøyskole (NHH) i Bergen på 85 millioner kroner.
fredag 22 mars 2019
Caverion skal rehabilitere Norges
Handelshøyskole (NHH) i Bergen for
85 millioner kroner

Selskapet skal installere alt av elektro, rør, varme og sanitær, sprinkler, ventilasjon, kjøling, ikt, sikkerhet og automatisering. Statsbygg er byggherre, med Hent som totalentreprenør.

- Med dagens komplekse prosjekter er det viktig at alle aktører er med så tidlig som mulig. Resultatet blir alltid best om all kunnskap ligger på bordet allerede i planleggingsfasen. Derfor ble det i fjor vår startet et samspillprosjekt med alle parter, sier adm. direktør Knut Gaaserud i Caverion.

Markedssjef Simon Stevnebø i Hent i Bergen sier det er mange fordeler med samspill.

- Vi har vært med på mer enn 30 slike prosjekter. Derfor vet vi at dette gir best resultatet. Tettere samarbeid gir bedre forståelse for hverandres utfordringer og muligheter.

Gaaserud fremhever at med tanke på at byggteknologi utgjør mer enn 40 prosent av kostnadene for mange bygg, er det særdeles viktig at den som har teknisk ekspertise involveres tidlig

- Vi satser på prosjekter der det er oppmerksomhet på kvalitet og samspill. Det er dette som gir de beste resultatene. Målsetting er at kundene skal være fornøyde. Dette sikrer vi best med samspillkontrakter.

Malmbergs
Partnere
Schneider Partnere
Partnerlogo
ABB
Partnerlogo
Vanpee Partnere
Partnerlogga
ANNONSE
Meld deg på Eliaden