NYHETER

Rekordomsetning

NYHETER - I fjor fikk vi en rekordomsetning og et rekorddriftsresultat på henholdsvis 4 050 og 245 millioner kroner.
fredag 4 mai 2018
Bravida i Norge fikk i fjor en rekordomsetning på mer enn fire milliarder kroner

Med en ordrereserve på 2,8 milliarder kroner trenger vi enda flere ansatte, sier adm. direktør Tore Bakke i Bravida Norge.

- De siste årene har vi arbeidet strategisk med employer branding. Dette er et viktig grep for å tiltrekke oss de riktige medarbeiderne.

- I fjor fikk vi flere store kontrakter. En av de største er utbyggingen av sykehuset i Vestfold. Her skal vi levere alle elektrotekniske og tele-/datatekniske installasjoner, adgangskontrollsystem og ITV. Verdien er på rundt 270 millioner kroner. En annet stort oppdrag i Vestfold er elektroinstallasjonene til det nye konsern- og FoU-senteret til Jotun i Sandefjord. Kontrakten er på knapt 80 millioner kroner.

- Det kommer flere større offentlige anbud. Her øker risikoen. Gjennom blant annet sykehuset i Østfold har vi erfart at vi både har kompetansen og rutinene til å gjennomføre slike prosjekter på en god måte. Det er også positivt at innkjøpere legger mer vekt på kompetanse og gjennomføringsevne enn før. Da var det som regel kun prisen som ble vektlagt.

Partnere
Partnerlogo
ABB
Partnerlogo
Vanpee Partnere
Partnerlogga
ANNONSE
Elsikkerhetskonferansen19