Satser tungt på nye områder

NYHETER K2 Elektro på Lørenskog utenfor Oslo har hatt et godt år. De økte omsetningen fra 25 mil­lioner kroner i 2018 til nærmere 36 millioner kroner i 2019.
fredag 7 februar 2020
BERGVARMEANLEGG: - Vårt største prosjekt i 2019, som også strekker seg inn i 2020,
er Ulven boresttslag i Oslo. Her bytter vi oljefyr med bergvarmeanlegg. Vi har alle elektrotekniske installasjone i prosjektet, inkludert installasjonene av SD-anlegg,
sier daglig leder Dag Petter Evensen i K2 Elektro.

- Vi driver mye med byggautomatisering, ofte i kombinasjon med elektro, sier daglig leder Dag Petter Evensen.

- Det som gjør oss litt spesielle, er at vi har en egen avdeling, K2 Controls, med et laboratorium for utvikling og testing av automatiseringsløsninger. De ansatte er rekruttert internt. I utviklingsarbeidet har vi fått støtte fra Forskningsrådet og Innovasjon Norge. Dette er et område hele bransjen burde rette seg mot.

- Vårt viktigste prosjekt i 2019, som også strekker seg inn i 2020, er Ulven borettslag i Oslo. Her bytter vi oljefyr med bergvarmeanlegg. Vi har alle elektrotekniske installasjoner i prosjektet, inkludert SD-anlegg.

- Et annet viktig område i 2019 har vært utvikling av elektrolyseanlegg for vannrensing.

- Også på elektroinstallasjon har utviklingen vært bra. Her økte vi omsetningen med 30 prosent.

- Siden vi satser så tungt på utvikling av nye markedsområder, har vi store kostnader. Med vekst, innovasjon og utvikling er vi fornøyde med årsresultatet.

40 millioner i år
- Vi har god ordretilgang og forventer fortsatt vekst i 2020. Samtidig er vi i ferd med å lande flere store prosjekter, blant annet større anlegg for elbillading og bergvarme. Dessuten har vi mange ramme- og serviceavtaler. Også på industribygg, kontorbygg og næringsbygg venter vi en god utvikling.

- I januar i år ansatte vi to nye medarbeidere. Vi regner med å ansette minst to til i løpet av året.

- I år bør vi klare en omsetning på 40 millioner kroner.

Partnere
Schneider Partnere
Lighthouse Partnerlogo
Partnerlogo
ABB
Partnerlogo
Vanpee Partnere
Partnerlogga
ANNONSE
Meld deg på Eliaden