NYHETER

Selger Mennekes-ladestasjoner i Norge

NYHETER - Vi har fått agenturet på ladestasjonene til Mennekes i Norge.
onsdag 20 juni 2018
Micro Matic har fått agenturet på
ladestasjonene til Mennekes i Norge

Sortimentet omfatter ladere for alle elbiler, plug in-hybrider og smarte løsninger for lastfordeling og betaling, sier teknisk sjef Petter M. Johansen i Micro Matic.

- Mennekes, som er OEM-leverandør til de fleste store bilprodusentene, har utviklet ”Type 2-pluggen” som er europeisk standard for ladeplugger. Løsningene blir produsert i Tyskland. I 2014 fikk selskapet Reddot Award for designen på Amtron ladestasjoner.

- Mennekes utvikler og produserer alt fra enkle ladestasjoner til systemer for laststyring som kan tilkobles betalingsløsninger. Som tilbehør tilbys blant annet Mode 2 og Mode 3 kabler, med Type 1 eller Type 2 plugg.

- Compact-serien er enkle Mode 3 ladestasjoner som er perfekt for sikker lading i garasjer. De leveres med effekt på  inntil 11 kW, med Type 1 eller Type 2 plugg. Alle modellene har fem meter kabel og kabeloppheng. Modellene Compact R har også jordfeilbryter type B.

- Amtron-serien er avanserte Mode 3 ladestasjoner med effekt på inntil 22 kW. De har digital strømmåler, kabel på 7,5 meter og Type 1 eller Type 2 plugg eller Type 2 stikk. Amtron leveres med eller uten jordfeilvern. På enkelte modeller er det mulighet for app-styring og brukerautorisering med RFID-brikke.

- Laststyring med eMobility Gateway sikrer nok lading til alle tilkoblede enheter, og bidrar til å unngå kostbare forbrukstopper. Løsningen, som kan tilkobles inntil 16 Amtron ladestasjoner via RS 485-Bus, er tilrettelagt for kommunikasjon med betalingsløsninger via OCPP.

- På modellene Xtra og Premium kan det leses ut periodiserte forbruksdata for den enkelte bruker for oversikt eller ­fakturering av reelt forbruk.

Partnere
Partnerlogo
ABB
Partnerlogo
Vanpee Partnere
Partnerlogga
ANNONSE
Elsikkerhetskonferansen19