NYHETER

Sikrer 28 000 kunstverk fra ­Edvard Munch

NYHETER Det nye Munch-museet, som skal være ferdig i desember 2019, vil huse Munch-samlingen til Oslo kommune på nærmere 28 000 kunstverk.
fredag 7 september 2018
- Munchmuseet stiller store krav på alle
områder, sier prosjektleder Stian
Krogstad i GK Elektro

Etter en omfattende anbudskonkurranse med blant annet krav til 3D-modellering, fikk GK Elektro kontakten med å installere det elektriske anlegget.

- Elsikkerhet er særdeles viktig. Å være med på å sikre kraft til et av Norges mest prestisjetunge bygg er svært givende, sier prosjektleder Stian Krogstad i GK Elektro.

Museet, som bygges av Kultur- og idrettsbygg i Oslo, er Oslo kommunes største kunstsatsing i vår tid.

- Dette er ikke et A4 prosjekt. Det stiller større krav på alle områder. Vi må alltid være skjerpet og klare for å løse nye utfordringer. Dette er et av våre større oppdrag. Eksempelvis skal vi installere mer enn 50 fordelingstavler. Mer enn 40 ansatte vil delta på prosjektet, sier Krogstad, som har arbeidet med Munchmuseet siden høsten 2016.

- Med så mye betydningsfull kunst må bygget være sikkert og rustet for uventede hendelser. Derfor bruker vi kvalitetskomponenter fra anerkjente leverandører. Eksempelvis vil bygget alltid ha nok kraft med ups-er fra Eaton.

De sørger for at kritiske funksjoner har strøm, selv ved strømbrudd eller i andre krisesituasjoner. En ups sikrer også kommunikasjon mellom kritiske funksjoner i bygget.

Adm. direktør Jon Helsingeng i Eaton i Norge gleder seg over at selskapet er med på å sikre tusenvis av verdifulle verker fra Norges mest kjente kunstner.

- Våre ups-er er kjent for å være pålitelige, robuste og driftssikre.

kampanjeZenit
Partnere
Schneider Partnere
Partnerlogo
ABB
Partnerlogo
Vanpee Partnere
Partnerlogga
ANNONSE
Elsikkerhetskonferansen19