Sikrer politibygg

NYHETER Med en rammeavtale med Politiets Fellestjenester (PFT) skal Caverion sikre politibygg i Norge.
tirsdag 3 november 2020
SIKRER POLITIBYGG. Caverion skal sikre
politibygg i Norge 

 Dette gjelder adgangskontroll, tv-overvåking og innbruddsalarm til Politi- og lensmannsetaten og Politiets Sikkerhetstjeneste (PST), inkludert 12 politidistrikter.
Knut Gaaserud, adm. direktør i Caverion Norge sier at selskapet er opptatt av at politiet får valuta for pengene. 

- Vi har stor respekt for de kritiske samfunns-oppgavene politiet utfører. De arbeider for trygghet, lov og orden. Vi skal bistå med teknologiske løsninger for fysisk sikring.  

Teknologiintegrasjon

Knut Erik?Melstrøm, direktør for smartteknologi i Caverion, sier at selskapet tar i bruk hele teknologipotensialet. 
- Politiet skal få en merverdi. Vi syr sammen flere ulike systemer. Denne integrasjonen gir mer enn hva enkeltsystemene gir hver for seg.  

- Med ekspertise på alle tekniske fag kan vi eksempelvis integrere sikkerhetsteknologi med audiovisuell teknologi. Her er det ytterligere merverdi å hente. 
- Når vi leverer til det offentlige har vi et særskilt ansvar til å gi mest mulig valuta for pengene, fordi det her blir brukt skattepenger. Vi tenker alltid på sluttbrukerne i våre leveranser. Dette ansvaret tar vi på alvor. 

Preferert leverandør

Avdelingsdirektør Marianne Haahjem i Politiets Fellestjenester forteller at tilbyderne ble vurdert på kvalitet, pris og sikkerhetsforståelse.  

Caverion er preferert leverandør med høyest samlet score av de tre leverandørene som er tildelt avtalen. Vi ser frem til et godt samarbeid. 

Ajax Led
Partnere
Schneider Partnere
Lighthouse Partnerlogo
Partnerlogo
ABB
Partnerlogo
Vanpee Partnere
Partnerlogga
ANNONSE
Namron twistline