NYHETER

Skal eksportere norsk arbeidskultur

NYHETER Sammen med Future Energy etablerer LOS Gruppen det nye selskapet LOS Future Energy, som satser på eksportmarkedet.
torsdag 25 oktober 2018
Eiere og ledelse i LOS Gruppen og
Future Energy. Martin Lønning (t.v.),
Arne Mæland, Reidun Særsten, Morten
Kyte Alfheim og Arild Wikøren satser på
eksportmarkedet med et nytt selskap. 
Foto: LOS Gruppen

Future Energy, som leverer elektrotekniske tjenester til energi- og elektromarkedet, hovedsakelig mot infrastruktur- og maritime prosjekter, har 50 ansatte.

LOS Gruppen har 290 ansatte. Konsernet, som blant annet består av LOS Elektro, LOS Marine og LOS Cable Solutions, er totalleverandør av elkraft- og elektroinstallasjoner.

- Vi skal arbeide med infrastruktur, det vil si elektro-, mekanisk-, maritime- og høyspentprosjekter. Her skal vi bruke våre fortrinn fra oljebransjen, med kvalitet, HMS og god prosjektledelse, sier styreleder Arne Mæland i LOS Future Energy.

Daglig leder Arild Wikøren i det nye selskapet sier at sammen skal de to selskapene styrke hverandre på eksportmarkedet. 

- Når vi er i gang skal vi bruke arbeidskraft fra begge selskapene.
Mæland fremhever at dette er eksport av verdifull fagkompetanse, vestnorsk arbeidskultur og solid kvalitet.

- Det er vi utrolig stolte over. Vi skal fortsette å høste internasjonal erfaring for å ta markedsandeler på det globale elkraftmarkedet.

Like eierandeler
Det nye selskapet er eid 50/50 av LOS Gruppen og Future Energy.
- Vi forventer oss mye av satsingen. Potensialet er stort. De to selskapene har en felles arbeidskultur vi mener er ettertraktet i nisjemarkeder der ute, sier Wikøren og Mæland.

Partnere
Partnerlogo
ABB
Partnerlogo
Vanpee Partnere
Partnerlogga
ANNONSE
Elsikkerhetskonferansen19