NYHETER

Skal gjøre norske hjem smartere

NYHETER Teknologiselskapet Futurehome og elektrogrossisten Berggård Amundsen (BA) skal samarbeide om å gjøre norske hjem smartere.
lørdag 30 juni 2018
CEO i Futurehome, Erik Stokkeland, og
adm. direktør Hege Amundsen Elvestad
i Berggård Amundsen skal gjøre norske
hjem smartere

Avtalen gjelder distribusjon av Futurehome sine produkter gjennom Berggård Amundsen sitt distribusjonsnettverk, opplæring av elinstallatører og markedsføring.

Adm. direktør Hege Amundsen Elvestad i BA forteller at selskapet satser på fremtidsorienterte områder som ladeløsninger for el-biler og solcelleanlegg.

- Vi vil knytte både disse og andre systemer i boligen sammen gjennom smarthusteknologi.

Erik Stokkeland, CEO i Futurehome, mener at den fremoverlente tilnærmingen til Berggård Amundsen, kombinert med at de har bred og lokal kontaktflate med elinstallatører over hele landet, oppmerksomhet på kunnskap og løpende kompetanseheving, gjør BA til en strategisk samarbeidspartner.

- BA kan tilby et langt bedre distribusjonstilbud for elinstallatørene enn Futurehome kan. Derfor faser vi ut direktedistribusjonen. I stedet satser vi på videreutvikling av produkter og kundeopplevelse.

Harald Amundsen, som er produktansvarlig for smarthus i BA, fastslår at smarthusteknologien kommer for fullt.

- For oss var det viktig å finne en samarbeidspartner som både har en enkel og effektiv salgsplattform og en åpen og fleksibel løsning. Futurehome stod øverst på ønskelisten.

kampanjeZenit
Partnere
Schneider Partnere
Partnerlogo
ABB
Partnerlogo
Vanpee Partnere
Partnerlogga
ANNONSE
Elsikkerhetskonferansen19