Slår et slag for elektrikerne

NYHETER Norges Hyggeligste Håndverker, kåringen der kundene løfter frem den hyggeligste håndverkeren, arrangeres for fjerde gang. Her blir det også kåret egne kategorivinnere, blant annet Norges hyggeligste elektriker.
torsdag 4 juni 2020
Fra premieseremonien av Norges Hyggeligste
Håndverker i 2019 

- Vi gleder oss til å se responsen fra kommunene, tettstedene og byene. Tidligere vinnerne og finalister i NHH-kåringen er fortsatt lokale helter. Jeg er spent på hvilken landsdel Norges hyggeligste håndverker kommer fra i år, og hvor mange nominerte det blir i hver av håndverker-yrkene, sier Gerd Stilloff Løland, leder for marked og kommunikasjon i mobilselskapet Dipper. 

- Som Norges mest kjente leverandør av elektromateriell ønsker vi å løfte frem alle flinke elektrikere. Sammen skaper vi de gode kundeopplevelsene, sier adm. direktør Kjetil Kaldestad i Elko. 

Løland peker på at kampanjen i år får en spesiell ramme.  

- I koronakrinsen arbeider mange håndverkere hardt for å holde hjulene i gang, både for kundene, bedriftene og Norge. Vi oppfordrer det norske folk til å nominere sine favoritthåndverkere på hyggeligste.no. 

- Gjennom å fortelle de positive ­historiene fra håndverksbransjen ønsker vi å løfte omdømmet til bransjen i befolkningen, og bidra til å styrke rekrutteringen til yrkes­fagene. 

- Norges Hyggeligste Håndverker ønsker å vise frem de dyktige og hyggelige fag­folkene som bygger og fikser hjemmene våre, og gi dem den positive oppmerksomheten de fortjener. 

Norges Hyggeligste Håndverker, som ble startet av mobilselskapet Dipper og Mittanbud i 2017, drives sammen med sentrale aktører i håndverksbransjene. 

Partnere
Schneider Partnere
Lighthouse Partnerlogo
Partnerlogo
ABB
Partnerlogo
Vanpee Partnere
Partnerlogga
ANNONSE
Meld deg på Eliaden