Smarthusarkitekt debuterer på Eliaden

NYHETER - I år er første gang vi er med på Eliaden. Vi deltar blant annet for å gjøre oss mer kjent i bransjen, og styrke vår posisjon på smarthusmarkedet.
tirsdag 3 mars 2020
ELIADE-DEBUT. Daglig leder Hugo
Mølmesdal (t.v.) og gründer og styreleder
Rune Viken i Intin er klare for Eliade-
deltakelse for første gang

Her treffer vi elinstallatører, som er vår viktigste kundegruppe, sier daglig leder Hugo Mølmesdal i Intin i Førde.

- Teknologiutviklingen på dette området går fort. På Eliaden inviterer vi til faglige diskusjoner med selskaper som ser at smarthusløsninger kan gi sluttbrukeren merverdi, og hvordan vi kan være med på å løse utfordringene. Målsettingen er å få flere samarbeidspartnere.

- Eliaden er også en arena der vi møter andre leverandører. Her får vi oversikt over det som skjer i bransjen, og kan fange opp trender.

Mølmesdal forteller at selskapet er en smarthusarktitekt.

- Med dette konseptet skal vi hjelpe elinstallatører og boligutviklere med å selge og designe smarthus.

Administerer 8 000 e-låser
- Vi har store kunder som Forsvarsbygg på kundelisten. I 2018 bestemte de seg for å automatisere nøkkelhåndteringen for tusenvis av boliger. Sammen med Mediebruket, Låssenteret, Danalock og El-Proffen fikk vi denne kontrakten, som gjelder 8 000 e-låser. Over en periode på tre år er den verdt rundt 30 millioner kroner.

- Forsvarsbygg tar også i bruk vår administrasjonsløsning Invite, som kobler sammen bookingsystemer og administrasjon av utleieobjekter. Her får leietakerne adgang enten med kode eller e-nøkkel. Når de låser seg inn blir varmen justert til komfortnivå. Når de drar blir varmen automatisk satt i økonomistilling.

- Invite passer for bedrifter som leier ut rom, leiligheter, campinghytter og brakker. Vi inviterer elinstallatører som har slike kunder til å ta seg en tur på standen vår på Eliaden. Her skal vi også vise hvordan vi kan hjelpe dem med alt fra anbudsprosesser til skreddersøm av smarthus. Vi har løsninger som effektiviserer hverdagen til både salgskonsulenter, prosjektledere og montører.

- Vi tilbyr blant supporttjenester til montører med online kvalitetskontroll mens de installerer. Dette gjelder også 12 måneders support til sluttbrukere etter at anlegget er tatt i bruk.

Enklere hverdag
Mølmesdal fremhever at Intin skal forenkle hverdagen til boligeiere med å bruke teknologi som gir dem høyere komfort og sikkerhet, samtidig som de kan redusere energiforbruket og spare tid og miljøet. 

Partnere
Schneider Partnere
Lighthouse Partnerlogo
Partnerlogo
ABB
Partnerlogo
Vanpee Partnere
Partnerlogga
ANNONSE
Meld deg på Eliaden