NYHETER

Spisser solenergi­satsingen

NYHETER Med etableringen av OneCo Green Energy spisser OneCo satsingen på solenergi.
tirsdag 3 april 2018
Leder Bård A. Nielsen og forretnings-
utvikler Ellen Kathrine Lie i OneCo Green
Energy på solcelleprosjektet på Campus
Vestfold

- Ambisjonen er å være Norges største leverandør av anlegg for solfangere, solceller og hybridanlegg til både privat og offentlig sektor, sier Bård A. Nielsen, som leder OneCo Green Energy.

- I desember i fjor kjøpte vi også Minienergi, som beregner og prosjekterer solcelleanlegg for industri- og boligprosjekter.

Forretningsutvkler Ellen Kathrine Lie i OneCo Green Energy forteller at selskapet er totalleverandør av solcelleanlegg og solfangere, og drifter energiproduksjonsanlegg basert på vann og vind.

- I takt med det grønne skiftet skal vi styrke vår posisjon på prosjektering, installasjon og vedlikehold.

Nielsen forteller at selskapet for tiden installerer et stort solcelleanlegg til den nye campusen på Høyskolen i Vestfold.

- Anlegget består av 1 860 paneler som produserer 400 000 kWh. Dette tilsvarer en fjerdedel av strømforbruket på skolen. Samtidig er vi i gang med et solfangeranlegg basert på oppvarming av vann til Bråset Bo og omsorgssenter i Røyken kommune.

- Den grønne kompetansen til OneCo Green Energy skal plugges inn i det nasjonale OneCo-systemet, og bidra til en mer klimavennlig byggeskikk i Norge.

- Vi er fremoverlente når det gjelder utvikling og leveranser av energianlegg som leverer grønn energi. Eksempelvis skal vi levere carports med soltak for både garasjeanlegg og enkelthusstander. På markedet er det også støyskjermer med solpanel og fasadeintegrerte solpanel til hus og næringsbygg. Dette er bare starten. Her skal vi lede an.

Partnere
Partnerlogo
ABB
Partnerlogo
Vanpee Partnere
Partnerlogga
ANNONSE
Elsikkerhetskonferansen19