Tenker smart i koronatider

NYHETER - I finans- og oljekriser har vi alltid klart å snu oss raskt. Også i koronakrisen, med nedstengingen av samfunnet, tenker vi offensivt. Vi er i gang med å ansette flere som skal bidra til å styrke vår markedsposisjon, sier daglig leder Thor Bergli i Smart Elektro.
fredag 11 september 2020
OFFENSIV. - I krisetider tenker vi offensivt.
Vi er i gang med å ansette flere som skal
bidra til å styrke vår markedsposisjon,
sier daglig leder Thor Bergli i
Smart Elektro 

- Med korona­krisen har myndighetene også kommet på banen med støtte­ordninger for å få fart på grønne inve­steringer. Her håper vi Enova blir et enda viktigere verktøy for oss til å påvirke kundene til å ta raskere beslutninger. 

Bergli opplyser at Smart Elektro, som ble startet i 2002, har 70 ansatte. Av disse er det til enhver tid 10-14 lærlinger. 

- De fleste av lærlingene får tilbud om fast ansettelse. I videreutviklingen av selskapet ser vi også etter en litt annen type kompetanse. Omsetningen i fjor ble på 109 millioner kroner. Vi satser på svak- og sterkstrømsinstallasjoner til både nærings- og privatkunder.  

Nye muligheter

- Vår nye avdeling Smart ­Energispar skal styrke vår markedsposisjon. Dette konseptet har vi arbeidet med i mange år. Her skal vi samarbeide med utvalgte faggrupper og leverandører for å tilby de beste kundetilpassede løsningene. Vi er også opptatt av FN sitt bærekraftmål om ren energi, og gjøre vårt for å redusere klimautslippene. 

Naviled
Partnere
Schneider Partnere
Lighthouse Partnerlogo
Partnerlogo
ABB
Partnerlogo
Vanpee Partnere
Partnerlogga
ANNONSE
TXXI
ANNONSE
Armaturer LEDVANCE
ANNONSE
Easycalc