Tjue år med Light+Building

NYHETER ”Dynamisk digitalisering” blir et overordnet tema på Light+Building-messen i Frankfurt i Tyskland neste år. Da er det tjueårsjubileum.
tirsdag 6 august 2019
Mer enn 200 000 besøkte Light+Building
i 2018. 
Foto: Messe Frankfurt/Pietro Sutera

”Predictive Maintenance”, vedlikehold basert på tidlige varsler om feil med hjelp av avanserte sensorer og programvare, er også et område som får oppmerksomhet. Digitale tvillinger laget med BIM er i ferd med å bli et felles grensesnitt for alle aktører som er involvert i systemintegrasjon.

Fasiten for messen i 2018 var 2 719 utstillere og 220 864 besøkende. Rundt 70 prosent av produktene som ble vist ble presentert av internasjonale selskaper. 52 prosent av de besøkende kom fra land utenfor Tyskland. De største utstillernasjonene etter Tyskland var Kina, Italia, Nederland, Frankrike og Storbritannia. 

Ifølge adm. direktør Wolfgang Marzin i Messe Frankfurt er oppkoblede lysarmaturer og bygningsteknologier katalysatorer for det 21. århundre.
- Det har potensial til å sikre effektivitet, sikkerhet, komfort og helse for en stor andel av verdens befolkning. Dette gjelder spesielt de raskt voksende urbane områdene.

Partnere
Schneider Partnere
Lighthouse Partnerlogo
Partnerlogo
ABB
Partnerlogo
Vanpee Partnere
Partnerlogga
ANNONSE
Meld deg på Eliaden