Trener på takrigger

NYHETER - På våre spesialbygde takrigger får elektrikere muligheten til å installere fullskala solcellepaneler både på flate og vinklede tak med forskjellig underlag, sier salgsdirektør Terje Engdal i Solar Norge, som forteller at selskapet de siste to årene har satset tungt på solenergi.
onsdag 13 januar 2021
- Kurs er en viktig del av vår solcelle-
satsing. Her får elektrikere blant annet
muligheten til å installere fullskala sol-
cellepaneler, sier salgsdirektør Terje
Engdal i Solar Norge 
Foto: Solar 

- Vi bistår kundene med både teknisk rådgivning om produktvalg og konfigurasjon av anlegg. 

- Kurset der montørene får trene er et av de mest populære kursene i Solarskolen noen gang. Dette konseptet skal vi videreutvikle. Vi tilbyr kurset for at elinstallatørene skal føle seg trygge på installasjon, lovkrav og komponentene i et solcelleanlegg. Her setter vi søkelyset på hvordan bygge en optimal installasjon, som også oppfyller kravene i forskriftene. 

- Vi tilbyr også teoretiske kurs som gir deltakerne grunnleggende innføring i lovverk, tekniske komponenter og hovedelementene i et solcelleanlegg.  

 - Solar leverer løsninger til de fleste bygg, fra større næringsbygg til mindre boliger og hytter. Dette gjelder også solcelletakstein til kirker. Avhengig av prosjektene er behovene svært forskjellige. Med et bredt sortiment lagerført på Gardermoen leverer vi fortløpende til våre kunder.  

Satser med elinstallatørene

Engdal fastslår at elinstallatørene er en viktig samarbeidspartner.  

- Sammen skal vi konkurrere på solcelleanlegg, som vil være en sentral installasjon på de fleste nybygg. De siste årene har dette markedet doblet seg hvert år i Norge. Med tanke på at prisene er dramatisk redusert, samtidig som stadig flere investerer i solcelleanlegg, vil dette markedet fortsette å vokse. Vi er klare til å sette vårt preg på denne utviklingen. 

Naviled
Partnere
Elektro importören
Schneider Partnere
ABB
Partnerlogo
Vanpee Partnere
Partnerlogga
ANNONSE
Mitt Anbud