NYHETER

Varmestyring i skyen

NYHETER - Vi har videreutviklet varmestyringssystemet Microtemp Sentralstyring med ny plug and play gateway og nytt grensesnitt for mobil fjernstyring.
onsdag 6 desember 2017
Styringssystemet Microtemp Sentralstyring dekker mange behov

Løsningen sikrer rask og enkel installasjon og problemfri drift. Alle innstillinger, som gjøres fra mobil eller pc, blir lagret i skyen. Det sikrer at ingen data forsvinner om det blir strømbrudd, sier teknisk sjef Petter Johansen i Micro Matic.

- Så snart strømmen er tilbake vil systemet gjenoppta programmet som er valgt. Status på varmeanlegget kan alltid sjekkes og innstillinger justeres fra mobilen.

- Den nye gatewayen, Microtemp MSW5, er hjertet i systemet. Så snart den er tilkoblet strøm og internett, vil den automatisk kontakte skyen. All konfigurasjon gjøres på nettet.

Aleksander Ødegård, produktsjef for varme i Micro Matic, forklarer at med  sentralstyring i skyen er det ikke behov for en mastertermostat.

- Gatewayen henter innstillingene fra skyen og sender dem trådløst til systemenhetene. Det er heller ikke nødvendig å konfigurere ruteren.

- Microtemp Sentralstyring er utviklet for varmestyring i hus, hytter og næringsbygg. Et anlegg kan ha inntil 32 styringsenheter tilkoblet ulike varmekilder.

- Systemet består av gateway m/webapp, termostater for vegg, skap og ovn, varmeovner og varmelister, i tillegg til relémoduler for styring av eksempelvis motorvarmer, billader og utelys. Det er også mulig å knytte smarthusløsningen eNet eller et webkamera til løsningen, eksempelvis for å overvåke hytta.

- Systemet gir mulighet for alle typer regulering avhengig av hvilken termostat som velges. Dette kan være gulvføler, romføler, innebygd romføler, trådløs IR-føler, dobbelt følersystem eller som regulator uten føler.

kampanjeZenit
Partnere
Partnerlogo
Stanse fabrikken
ABB
Partnerlogo
Vanpee Partnere
Partnerlogga