100 prosent gjenbruk av kabeltromler

Forside

Elmagasinet.no,mobil-logo i toppen
Søk Personvern og informasjonskapsler Ansvarlig redaktør

100 prosent gjenbruk av kabeltromler

– Med vårt «Tromløp»-konsept, der kabeltromler kan brukes flere ganger, slipper kunden returtransport og får pant for de som er brukte, sier Per Ivar Karlsen, senior salgssjef i Nexans Norge.

100 prosent av de nye NX-tromlene til Nexans er gjenbrukt

– De nye NX-tromlene er forsterket med en stålkant som går fem centimeter ned på vangen. Det gjør at de kan brukes flere ganger, sier Per Ivar Karlsen, senior salgssjef i Nexans Norge.

– 100 prosent av disse tromlene er gjenbrukt. Vi regner med at de holder til minst seks runder. Dette reduserer avfallsmengden betydelig. At de også har mer plass til kabel gir en mer bærekraftig transport.

– Siden NX-tromlene koster mer å produsere, får kundene også mer pant. Vi henter dem uten kostnad, så lenge kundene har minst seks tromler klare for retur. Dette gjelder også om det er restkabel på trommelen. Dette er en bærekraftig løsning, som lønner seg for alle parter.

– Nexans er alene i Norden og Norge med denne løsningen. Det er miljø som har vært spesielt viktig i utviklingen av konseptet. Innen 2030 har vi en målsetting om å bli klimanøytral.

Les mer om følgende emner: