50 millioner i ny vekstkapital 

Forside

Elmagasinet.no,mobil-logo i toppen
Søk Personvern og informasjonskapsler Ansvarlig redaktør

50 millioner i ny vekstkapital 

– Med 50 millioner kroner i ny vekstkapital fra NRP Zero, som forvalter det nordiske, industrielle investeringsfondet NRP Green Transition, skal vi utvide tilbudet av løsninger som reduserer husholdningers strømforbruk og -kostnader. Vi skal styrke vår posisjon med helhetlig smart energistyring, åpne standarder og gode kundeopplevelser, sier adm. direktør Erik Stokkeland i Futurehome.

- Mer enn 30 000 norske husholdninger bruker våre produkter og løsninger, sier adm. direktør Erik Stokkeland i Futurehome

– Balansert strømforbruk i husholdninger er avgjørende for energiomstillingen og elektrifiseringen av Europa. Vi er godt posisjonert for å bidra til denne utviklingen. 

– Dette skal vi blant annet gjøre med utjevning av effekttopper og bedre regulering av strømforbruk etter variasjoner i spotpris og behov gjennom døgnet. Produktsortimentet omfatter eksempelvis termostater, energisensorer, lysstyringssystemer, stikkontakter og en styringsenhet som kobler enhetene sammen. Dessuten har vi utviklet en app for intuitiv og enkel styring.   

Adm. partner Carl Petter Finne i NRP Zero fastslår at Futurehome er i forkant av markedet for strømstyring med en solid kundebase i Norge. Dette, sammen med brukervennlige og bærekraftige løsninger, gjør selskapet til den ideelle partneren for oss. 

Les mer om følgende emner: