99,99 prosent desinfisering

Forside

Elmagasinet.no,mobil-logo i toppen
Søk Personvern og informasjonskapsler Ansvarlig redaktør

99,99 prosent desinfisering

– Vi har gjennomført tester som viser at våre upper air-armaturer desinfiserer 99,99 prosent av SARS-COV-2 på ti minutter. Etter 20 minutter kan ikke viruset spores i luften, sier Harsch Chitale, som leder Digital Solutions i Signify.

Upper air-armatur fra Signify

I fjor åttedoblet Signify produksjonen av upper air-armaturer Foto: Signify

– Armaturene er et viktig bidrag i kampen mot korona og andre nye virus. De kan være en effektiv forebyggende løsning for å sikre et virusfritt miljø. Også når det er folk i rommet desinfiserer armaturene luften.  

– Mekanisk ventilasjon og naturlig konveksjon fører den rensede luften tilbake til de laveste luftlagene i rommet. Dessuten skal avskjerming og spesialoptikk i armaturene hindre at folk blir utsatt for UVC-stråling. 

– I fjor åttedoblet vi produksjonen av UV-C-lyskilder. For å komplettere produkt­bredden har vi også kjøpt det nederlandske selskapet Germicidal Lamps & Applications (GLA). Vi har blant annet levert upper air-armaturer til Edeka Clausen-butikkene i Tyskland, dm i Slovakia og Rugby Union Harlequins i Storbritannia.  

35 år med forskning

35 år med forsking. – I mer enn 35 år har vi forsket på denne teknologien. Her har vi utviklet nye bruksområder. Slik belysning skal alltid brukes av profesjonelle aktører i overenstemmelse med sikkerhetsforskrifter og instruksjoner.  

Les mer om følgende emner: