Vandalsikre vegglamper

Forside

Elmagasinet.no,mobil-logo i toppen
Søk Personvern og informasjonskapsler Ansvarlig redaktør

Vandalsikre vegglamper

– Vår vandalsikre utendørs veggmonterte armaturserie O21-W er utviklet for næringsbygg og offentlige bygg. Deler kan både erstattes for å forlenge levetiden, gjenbrukes eller resirkuleres etter endt livsløp. Vi har modeller med ulike lumenpakker, fargetemperaturer, størrelser og alternativer for sensorer og lysstyring, sier Paul Fisher, Product Manager Commercial i Glamox.

Glamox har utviklet nye veggmonterte armaturer, som blant annet skal redusere lysforurensing

– Armaturene er laget av trykkstøpt aluminium, der rundt 45 prosent av metallet er resirkulert. De tåler støt på inntil 20 joule, som tilsvarer støtet av en ball på fem kilo sluppet fra en høyde på 40 cm.  

Dark Sky-sertifisert 

– Dark Sky-modellen, som har en fargetemperatur på 3 000 K, har spesialoptikk for å begrense lysutslipp. Dette bidrar til å unngå lysforurensing som kan påvirke dyreliv og planter negativt. 

– Armaturen er sertifisert av Dark Sky International. Dette er en organisasjon med mer enn 2 000 frivillige rundt om i verden som er opptatt av å ta vare på nattehimmelen. En av oppgavene er å sertifisere belysning som reduserer lysforurensing. 

Les mer om følgende emner: