Alt i én plattform

Forside

Elmagasinet.no,mobil-logo i toppen
Søk Personvern og informasjonskapsler Ansvarlig redaktør

Alt i én plattform

– Endelig ligger IK-systemet i lomma på de som trenger å lese det, sier daglig leder Morten Aarrestad i Sandnes Elektriske.

ÉN PLATTFORM. - Nelfo Integrator passer veldig bra for en mindre bedrift som oss, sier daglig leder Morten Aarrestad i Sandnes Elektriske

Selskapet som har 11 ansatte har brukt Nelfo Integrator i fem år, uten å ha benyttet seg av alle funksjonene fullt ut. 

– Vi har hatt interne løsninger på blant annet IK og informasjonsflyt. I fjor ble alt lagt inn i appen i Nelfo Integrator. Alle ansatte bruker den når de er ute. De henter informasjonen de trenger, leser prosedyrer, utfører dokumentasjon og melder avvik fra samme app. På papir i en perm på kontoret var ikke IK-systemet like tilgjengelig. Da ble de ikke brukt like mye.

– Vi gleder oss til å legge alt i én plattform. Tidligere måtte vi regi­strere samme data både to, tre og kanskje fire steder. Det var slitsomt.

– Når appen er ferdig oppdatert kan vi eksempelvis legge inn medarbeidersamtaler, med tilhørende prosedyrer og dokumenter. Det samme gjelder leasing av biler, og en kalenderfunksjon som varsler når avtaler nærmer seg utløpsdato. 

Spesielt nyttig under pandemien. Aarrestad fremhever at det har vært spesielt praktisk å ha Integrator under koronapandemien.

– Jeg trenger ikke å være på kontoret for å svare på spørsmål. Dette løser jeg med å sjekke appen. Med tanke på at det skjer mye og at jeg er småbarnspappa, er dette veldig praktisk. Et slikt system passer veldig bra for en mindre bedrift som oss. Vi har ingen egen HR-ansvarlig til å ta seg av alt som har med personalet å gjøre.

– Det er fortsatt en del funksjoner og forbedringer vi ønsker å få inn. Blant annet har vi spilt inn varsling om oppdateringer. Dette blir det arbeidet med. Jeg regner med at mye av det gjenstående kommer i løpet av sommeren, sier Aaarestad, som fremhever at innspillene de har blir lyttet til.

Les mer om følgende emner: