Bygger 400 leiligheter i Oslo 

Forside

Elmagasinet.no,mobil-logo i toppen
Søk Personvern og informasjonskapsler Ansvarlig redaktør

Bygger 400 leiligheter i Oslo 

Boligutviklingsselskapet JM er i startfasen med Granstangen Park på Høybråten i Oslo, med rundt 400 leiligheter og barnehage. Dette er et av de større utbyggingsprosjektene som starter i Oslo i år.

På Høybråten i Oslo bygger JM rundt 400 leiligheter og barnehage

Det er Rejlers som skal prosjektere de elektriske installasjonene. De to selskapene har også inngått avtale om byggetrinn to for prosjektet Granitten i samme området, og opsjon på de tre neste. Arbeidet vil pågå frem til 2028. I tillegg til boligene skal det også bygges rundt 9 000 mmed boder og parkeringsplasser. 

– Vi er opptatt av å utvikle moderne, energisparende boliger. Målsettingen er at alle våre bygg skal være 25 prosent mer energieffektive enn standarden. Dessuten skal de ha løsninger for blant annet å styre lys og varme. Det gjelder også Granstangen Park, sier Espen Bjørsvik, assisterende prosjekteringsleder i JM Norge i Oslo.  

Prosjektleder Bjørn Thorsen i Rejlers Norge forteller at dette er et av de større boligoppdragene selskapet for tiden arbeider med. 

– Det har, som mange andre nye prosjekter, både smarthusteknologi og tilrettelegging for lading på alle parkeringsplasser. 

Stian Skarpnord, direktør Buildings i Rejlers Norge, sier at med dagens energisituasjon er energieffektiviseringsløsninger blitt langt viktigere for både utviklere og sluttbrukere.  

Les mer om følgende emner: