Bygger logistikksenter på 160 000 m2 

Forside

Elmagasinet.no,mobil-logo i toppen
Søk Personvern og informasjonskapsler Ansvarlig redaktør

Bygger logistikksenter på 160 000 m2 

– Siden etableringen av logistikksenteret vårt på mer enn 100 000 m2 på Gardermoen i 2010, der det er 250 ansatte, har omsetningen økt mye. For å håndtere ytterligere vekst på en god måte bygger vi et nytt senter på 160 000 m2 på Holmenga i Eidsvoll kommune, sier adm. direktør Runar Hansesætre i Ahlsell Norge.

- Vi fortsetter logistikksatsingen med å bygge et nytt senter på 160 000 m2, sier logistikkdirektør Odd Hannestad i Ahlsell Norge

– Dette kan doble dagens volum. Nybygget vil foredle effektive produksjonsmetoder tilpasset dagens teknologiske muligheter. Ambisjonen er også at anlegget skal produsere mer energi enn det forbruker, og skal skape merverdier for våre kunder og leverandører.  

Byggearbeidet er i gang 

Logistikkdirektør Odd Hannestad i Ahlsell Norge forteller at selskapet de siste årene har satset på logistikkorganisasjonen for å tilpasse seg vekst og endrede kundekrav.  

– Den siste større investeringen i dagens anlegg ble gjort i 2021 for å opprettholde kundeløftet om tilgjengelighet og kvalitet.  

– Det er spennende og inspirerende å fortsette logistikksatsingen. Dette åpner for nye muligheter til utvikling og forbedring. Arbeidet med prosjektering og opparbeidelse av tomten på Holmenga er i gang. Målsettingen er at senteret skal være drift i 2026/2027. 

Les mer om følgende emner: