Den optimale møteplassen 

Forside

Elmagasinet.no,mobil-logo i toppen
Søk Personvern og informasjonskapsler Ansvarlig redaktør

Den optimale møteplassen 

– I dag, onsdag og torsdag samler vi elektro- og automatiseringsbransjen i Norge på Nova Spektrum på Lillestrøm.

- Denne uken er det full rulle på Nova Spektrum på Lillestrøm. Besøk oss for faglig påfyll, sier prosjektdirektør Svein Arnesen i Eliaden 2022 Foto: Audun Braastad

På et utstillingsareal på 12 000 mskal nesten 300 utstillere presentere sine nyeste produkter, løsninger og tjenester. Dette er plassen å være for elektrofagfolk denne uken. Her får de faglig påfyll, sier prosjektdirektør Svein Arnesen i Eliaden 2022. 

– Med noen av de største leverandørene og grossistene på plass, nesten 100 seminarer og et svært dagsaktuelt åpningsseminar som har krigen i Ukraina som bakteppe, er dette årets største og viktige møteplass for elektrobransjen. Dette må alle få med seg.  

– I år er det også flere større og mer profesjonelle stands. Samtidig er gatene i hallene bredere, slik at det er romsligere å bevege seg. Dette er et kvalitetsløft, som gjør messeopplevelsen enda bedre.  

– Etter svært strenge koronarestriksjoner og nedstenging av landet de to siste årene gleder mange seg til å møtes igjen, både for å oppdatere seg på teknologiutviklingen og diskutere erfaringer og aktuelle problemstillinger ansikt til ansikt. Her er Eliaden den optimale møteplassen.   

Les mer om følgende emner: