Direktesending fra Eliaden

Forside

Elmagasinet.no,mobil-logo i toppen
Søk Personvern og informasjonskapsler Ansvarlig redaktør

Direktesending fra Eliaden

– Vi er strålende fornøyde med at Elektropodden er lastet ned mer enn 20 000 ganger. Denne milepælen måtte feires med marsipankake, sier podcastprogramleder Marie Kolderup i Nelfo.

Elektropodden fra Nelfo har nå hatt 20 000 nedlastinger

– Vi har snakket om å sende direkte fra store bransjearrangementer. Dette kan eksempelvis være Eliaden neste år. Da kan kanskje ansatte i medlemsbedriftene som besøker Nelfo-standen bli intervjuet på direkten. Det hadde vært kult!

– Den første episoden av Elektropodden, som handlet om solkraft, ble laget i januar 2020. Siden da har vi produsert 38 episoder. Disse kan lastes ned og lyttes til gratis fra nettet.

– I Elektropodden setter vi søkelyset på «hotte» tema i bransjen. Dette kan være alt fra forskrifter og regelverk, solenergi og batterier, lærlinger og strømulykker, fiberutbygging, it-sikkerhet, smittevern og effekttariffer til lading av elbiler.

– I episodene inviterer vi både Nelfo-eksperter og eksterne fagfolk til å diskutere aktuelle problemstillinger. Dette er et konsept vi synes fungerer bra, og begynner å få god erfaring med. Vi lager en ny episode ca. hver fjortende dag.

– Den siste tiden har antall nedlastinger økt. Det er tydelig at podcaster er populære. Dette tilbudet skal vi videreutvikle, sier Kolderup, som forteller at folk fortsatt hører på de første episodene. Dette er de mest populære med rundt 1 100 nedlastninger.

Podcast-programleder Marie Kolderup gleder seg over at tusenvis av fagfolk hører på Elektropodden.
Neste år blir det kanskje direktesending fra Nelfo-standen på Eliaden

Elektropodden finner du her

Les mer om følgende emner: